Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savcım bir şeyi merak ettim yazında...
Meyve kendinden hakili derken bunu nasıl anlamamız gerekiyor.
Joy Boy meyveye sahipken yemişken/yememişken hakiyi meyveye mi bastı?
Meyveyi yedikten sonra hakiyi bassa, bu seferde kendi bedeninden ayrı tutup hakiyi meyveye aktardı diyeceğiz ki demek istediğin böyle bir şey mi?
Meyveyi yemeden haki bassa, bu seferde "bu yiyeceğim meyve nika meyvesi ve en güçlü meyvedir fazla hakimi bu meyveye basayım" mı dedi, olarak mı değerlendireceğiz?
Artı meyvenin ne olduğunu nereden biliyor?, olur ayrıca bunun adı
Bu daaaaaa demek ki şeytan meyvesinin bizatihi kendisi Joy Boy oluyor, tüm meyveler Joy Boy'un (koyun kuzu sçarda zeytin çekirdeği gibi döker ya) bıraktığı malzemeler oluyor :artiz:
Joyboy meyveye haki basmiyor, NIKA meyvesi kendinden hakili. JoyBoyun hakisi de Nika meyvesinden geliyor. Kedi köpek yese onlar da haki sahibi olacaklar gibi düşün, keramet Nika da yani :)
 
NİKA, kendini yedirdiği anda Luffy isimli konağa aktarmış hakisini reis. Luffy'nin hakisi soyundan sopundan geliyor sanıyorduk, meğer meyveden geliyormuş.

E. Oda burada MARULA meyvesinden esinlenmiş, bu meyve Afrika'da yetişiyor ve diğer meyvelerde olmayan bir özelliği var, meyve kendinden %17 alkol oranına kadar alkol içerebiliyor. Burada aklımıza hemen şu sahne geliyor ;


Göreceğiniz üzere erik tek başına yeterli olmadığı için votkayla çalıştırılması gerek. Yani şeytan meyvesi yeterli değil, harici haki kasman lazım. Ama NİKA meyvesi ikisi bir arada etki gösteriyor, ayrıca haki kasmana gerek yok, meyve kendinden hakili :)
Meyve kendinden hakili evet haki doldurmada yapabilir AMA uyandırmak mesele. Bu kısmı atlamayalım. Bu çocuk çok ölümlerden döndü %1 miydi law ameliyat yapmadan önce ? İlk kaido küsküyü vurduğunda ona bakan nika idi ama uyanamadı orada. Ne zaman ki göğü yaracak hale geldi meyve uyandı işte. Bu kısım kullanıcı hakisi. Bu yüzden diyorum ya sende biliyorsun meyveyi uyandırma şekli mavi şeytan, meyve beyaz şeytan dan araklama. Aynı metotlar kullanılmış. Toriko da mavi kısa süreli çıktı nedeni beden daha hazır değildi yemeği yoktu ama çıktı. Burada ne zaman haki en büyük hale geldi meyveyi tetikleyecek şey de yani ölüm de gerçekleşti uyandı işte. Ne kadar çalma çırpma senaryo da olsa basamak basamak. Hatta udon da meyvesini kullanamadığı zaman asıl bedeni kaslarını geliştirdi mesela, bu bile hazırlıktı nika için. Gelişimin son halkası çok kötü yazılmış nedeni ise çalma senaryo, öncesinde karakterin yani luffy nin hakkını da yememek lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık