Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu isimli kılıç işi hep saçma gelmişti. Havada kalıyordu. Altı üstü kılıç. He eğer wanoda bunu döven usta yüzünden veriliyorsa neden bütün kılıçlar aynı ustanın değil. Ayrıca haki biz okuyucu ve izleyiciler kullanıldığını anlayalım diye siyah çiziliyorken kılıçlar neden fazla maruz kalınca kararıyor. Hani renksiz birşeydi. Bu mantık yüzünden robotu henüz çizmediyse siyah çizebilir diye düşünüyorum. Kara robot olur.
Kılıcın kararması farklı mevzu. 2 kişide olduğundan daha bilmiyoruz. Mevzu h.haki ise ace-bisento-enma nın bu zamana kadar kararması lazımdı hele ki bisento nun. Orada kılıcın yolu falan samuray mevzusuna girecek gibi.
 
Orijinal çeviride sınırıma geldim demiyor. Ayrıca kral hakili ataklar aşırı güçlüler. Kaido'yu bile yamultuyordu. 20 dakikada indi diyip geçilecek bir şey değil. Orada Katakuri olsa o da iki üç saldırıya düşerdi. O saldırılardan çok daha zayıflarına düşmüştü zaten.
O paneli atar mısın hangi orjinal çeviri bu unuttum.
 
Çok kötü bir arc idi bir an önce biter umarım. Hani bazen düşünüyorum biz büyüdük ondan mı sarmıyor artık seri diye ama gayet keyifle takip ettiğim anime ya da mangalar var şu ara. Wano sonundan beri asla sarmıyor seri. Çok değil üç sene önce içinde vegapunk ve gorosei geçecek bir arc geleceğini duysak çıldırırdık. Nika muhabbeti cidden seriyi mahvetti yazık.
 
Nereye salmış nerede gördün saldığını ? daha önce kral haki salıp da hiçbir şey belirtilmeyen başka sahne var mı ?

Sonra da objektif olun falan dersin hahaha

@King
Değil bir katakuri
bir düzüne katakuri tekler
bu saldırı

Belirtildi işte. Kaido kral haki diyor. Saldırıya eklenince Zoro'da çıkan dumanlar ve yıldırım efektleri yoktu diye hatırlıyorum o saldırıda.
 
Bu kaçıncı seviye oluyor yav xD

Yemin ediyorum bak Monet ve Zoro olduğunda sitede olsan yerden taş kaldırıp atmıştır diyenler kervanına sen de katılırdın :hhh:
Neyden bahsediyorsun bilmiyorum.

Sahneye baktım yine Enma efekt varmış.


Diğer kılıçlarda gösterilmiyor yine. Enma'nın çok ekmeğini yemiş Zoro.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık