Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Nika'nın haki yüklediği şeytan meyvesi ve Shanks'ın emanet etmeden önce haki doldurduğu şapkayı kullanıyor.
Zoro bu günlere Oden ve Ryuma'nın haki bastığı kılıçlarla gelmiş.
Judge sahip olduğu tüm hakisini kola kutusuna damıtıp Sanji'ye hediye etti. (Bu yüzden Big Mom'a yenilmişti.)
Mihawk Garling'in karartıp haki doldurduğu Yoru'yu kullanıyor.

Kimi sevsek hayal kırıklığına uğrattı. Buna rağmen seriyi hala okunabilir kıldığın için teşekkürler Shanks.
 
Bir konuya da açıklık getirelim. Şunu yapan
luffy. Yok robot yok mühürlü haki geçelim karaktere hakkını verelim. Çocuk bu güce ulaştığı için nika uyandı. Nika dan farklı haki saçılır robot ve nicelerini uyandırır vs. lakin şu güce ulaştığını da unutmayalım.
Bu sahnede millet Luffy artık Yonko seviyesi oldu diyordu iki bölüm sonra yine Kaido'dan küsküyü yiyip suya düşmüştü. Bu kadar yetersiz bir ana karakter Luffy.
 




Teknikten bahsetmiyor ruhlarında Oden'in çehresini gördüm diyor direkt sonraki bölümlerde. Gayet emin. Bak yukarıda da attım Oden'in kılıcını anımsatmıyor bu ataklar diyor. Zoro kestikten sonra ise evet bu Oden'in kılıcı diyor, çünkü Oden'in kılıcı zaten. Kınlarda bile Oden'i gören adam kılıçta mı Oden'i görmeyecek, benzer his vermeyecek? Haa bir de Oden'in hakisi olsa niye strange haki desin, tanımlayamasın?

Oden kılıcı uzun sürelerdir kullandığı için varlığından izler kalmıştır da hakisini kullandı falan geçelim, dediğiniz gibi bir ima da yok üstelik. Oden'in babası bile açıkça Enma kullanıcının hakisini kullanır dedi, Kaido açıkça özellikle Ashura'da, Zoro'ya vurgu yaptı Oden ismi geçmedi bile.



Oden'in hakisini mi kullandılar diyor yaw.

Robota gelince haki depolanıyor, ama kılıca gelince depolanmıyor mevzusu yok. Sırf laf meyveye gelmesin diye akla Enma geldi denmesinde var. :D Hani mevzu Joy Boy ile ilgili olmasına rağmen akla Nika değil de kılıç geliyorsa; ya bir korku ya da bir ikiyüzlülük sezerim.
Başta strange haki diyor. Sonra Oden'in aurası diye anlıyor. 9 Kın'dan daha farklı bir durum var ortada. Bu garipliği Big Mom de seziyor. 9 Kınlardaki muhabbetten daha farklı. Üstüne Enma efektleri var net biçimde. Bunları daha sonra King'te görmüyoruz.
 
Goroseinin burada yenilmeyeceği belliydi mührü bozup geri postaladılar . Goroseiden bu saatten sonra beklenti ne olur bilmiyorum ama . Burada bile bir şey elde edemeyen adamları arc sonu top gibi sektirirler .

Garling ön plana çıkacak muhtemelen artık .

Seri sonu Figarland ailesi parlatılır .
 
"Onun Ryou'sunu da mı kullanıyorlar?" Ryou haki değil mi? Bu cümleden daha çok tekniği kastettiği nasıl anlaşılıyor? Bayağı Oden'in hakisini de mi kullanıyorlar diye sormuş.
Diyelim ki öyle söylemiş olsun. Oden'in ryusunu nasıl kullanacak ölmüş gitmiş. Bu o zaman Oden'in hakisini o kılıçlara da bıraktığı anlamına mı geliyor? Buradan çıkacak sonuç ne? Öte taraftan hakinin aktarılabildiği ve depolanabildiği Emeth ile ortaya çıktı. Bu Kaido'nun Zoro'daki konuşmalarının altını dolduruyor. Oden'in kılıcında Oden'in aurası hakisi kalmış. O veriden hareketle Enma'daki Oden'in hakisi değil diyemezsin. O ifadeden dolayı onların kılıcındaki de Oden'in hakisi mi diye sorgularsın. Ama bu da mantıksız. O yüzden o zaman bu Oden'in tekniği gibi anlaşılıyor. Enma'daki durum net bunun gibi muğlak değil. Bunu Big Mom bile farkediyor. Garip kılıç diyorlar anlamlandıramadıkları için.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık