Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bırak. Kaido, Kınlarda da Oden'i aurasını görüyor. Onlarda da mı haki var? Şu an sırf meyvedeki tehlikeden ötürü yazıyorsunuz, çok komik bu da. :D




Kınların Oden ile aynı iradeyle saldırmasından ötürü Oden'i görüyor orada. Enma ise doğrudan Oden'in kılıcı. Robota haki depolanınca oluyor da kılıca gelince mi olmuyor :D o zaman genel bir soru ortaya çıkıyor. Bir kılıç kararmadan önce neyse karardıktan sonra da aynı kılıç mı oluyor? (Enma kararmış demiyorum)
 
Bu da canon değil ki, düzgün bi görüntü lazım
Bende ki de teselli işte.
Vega'nın D.den bahsettiği yerde kulak kesilip yerinden fırladığını görmemiz gerekirken gitti Bepo'yu gösterdi. :artiz:Şimdilik karada olduklarını biliyoruz en azından. Umarım en yakın zamanda gözükür.

Law'ın kendine özel saldığı bir haki türü mü varmış ?
Saldığı haki türü ile kendisini ve tayfasını kadın formundan çıkardı ya bu bölümde ki de buna benziyor. Dedeleri formdan çıkartmış.
 
Son düzenleme:
Adamlar headshotu yediler şu saatten sonra ister kabul ederler ister Zoro'ya şuna buna salça olurlar ama gelecek olan geliyor xD




Belki de. Ama burada daha çok tekniğini kastediyor. Ve emin degil. Zoro sabnesinde direk neden Oden'inaurasi o kilicta diyor.
Teknikten bahsetmiyor ruhlarında Oden'in çehresini gördüm diyor direkt sonraki bölümlerde. Gayet emin. Bak yukarıda da attım Oden'in kılıcını anımsatmıyor bu ataklar diyor. Zoro kestikten sonra ise evet bu Oden'in kılıcı diyor, çünkü Oden'in kılıcı zaten. Kınlarda bile Oden'i gören adam kılıçta mı Oden'i görmeyecek, benzer his vermeyecek? Haa bir de Oden'in hakisi olsa niye strange haki desin, tanımlayamasın?

Oden kılıcı uzun sürelerdir kullandığı için varlığından izler kalmıştır da hakisini kullandı falan geçelim, dediğiniz gibi bir ima da yok üstelik. Oden'in babası bile açıkça Enma kullanıcının hakisini kullanır dedi, Kaido açıkça özellikle Ashura'da, Zoro'ya vurgu yaptı Oden ismi geçmedi bile.

Kınların Oden ile aynı iradeyle saldırmasından ötürü Oden'i görüyor orada. Enma ise doğrudan Oden'in kılıcı. Robota haki depolanınca oluyor da kılıca gelince mi olmuyor :D o zaman genel bir soru ortaya çıkıyor. Bir kılıç kararmadan önce neyse karardıktan sonra da aynı kılıç mı oluyor? (Enma kararmış demiyorum)
Oden'in hakisini mi kullandılar diyor yaw.

Robota gelince haki depolanıyor, ama kılıca gelince depolanmıyor mevzusu yok. Sırf laf meyveye gelmesin diye akla Enma geldi denmesinde var. :D Hani mevzu Joy Boy ile ilgili olmasına rağmen akla Nika değil de kılıç geliyorsa; ya bir korku ya da bir ikiyüzlülük sezerim.
 
Eşyada haki depolamak amazon lilyden beri söylenen birşey, oradaki oklara önceden haki koyup haki kullanamayanlar için hakili ok yapıyorlardı.
 
Bir konuya da açıklık getirelim. Şunu yapan
luffy. Yok robot yok mühürlü haki geçelim karaktere hakkını verelim. Çocuk bu güce ulaştığı için nika uyandı. Nika dan farklı haki saçılır robot ve nicelerini uyandırır vs. lakin şu güce ulaştığını da unutmayalım.
Luffy wanoda 10dk bekleyip haki dolmasını bekliyor muydu?
unuttum
 
Garp'ın kimseyi Kral Hakiyle bayılttığı gösterilmedi ama yine de sen bilirsin :)

Nika sen büyüksün, hangi konağa yerleşse otomatik en yüksekten 3 tip haki veriyor, normalde şeytan meyveleri hakiden etkilenir, Nika ise hakiden etkilenmediği gibi kendi içinde haki barındıran tek şeytan meyvesi, sadakasını alan Emeth Gorusei tekleyip evine göndermiş, Luffy isimli zayıf konak yerine güçlü bir beden bulsaymış demek şimdiye seriyi bitirirmiş Nika sama. :)
Bir kaç yüz metreden temazsız kara yıldırımlı haki saldırısını kral haki olarak görmüyor isen diyecek lafım yok. Ayrıca bayılanlar da var. Bu konak mevzusu için Oda daha kaç kere panel çizmesi gerekecek anlamadım arkadaş. Her fırsatta nika, joyboy, luffy ayrı diye belirtiyor.
Nika = elbaf'lı devlerin tanrı olarak gördüğü bir şahıs
Joyboy= 900 yy. Önce doğmuş nika meyvesi yemiş bir şahıs.
Luffy= joyboy ile aynı meyveyi yemiş.
Kayıp yüzyıl'ı gören kişiler luffy'ye joyboy,
Joyboy adını duymamış onun yerine daha çok bazı efsanaleri bilen kişiler nika diyor. Luffy'yi tanıyan kişiler luffy diyor.
Sengoku'ya buda demek gibi bir şey bu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık