Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sbs doğru o zaman. Zolo da h.haki yok, kılıçtan fışkıran odenin hakisi. Bu yüzden kaido farklı hissediyor. Shusui de böyle olmadı kararmış olduğu halde, nedeni enma gibi haki emen haki ile çalışan kılıç değil. Biz de mifak'a sövüyoruz bu çocuğa neden h.haki öğretemedi meğer yokmuş xD Amma 800 yıllık haki mühürlemekte biraz şey oldu be usta... Toriko nun ekmeğini yazar çok güzel yiyor, tamam arkadaşın da bu kadar da çalma la...
 
Bu arc bitti gibi görünüşe göre Zoro ve Sanji hâlâ Yonko veya Amiral ile baş edebilecek seviyede değil yeni arc güçlenebilirler.
 
Satürn,Muhtemelen Bonney ve Kumanın peşine düşüp onları almayı planlayıp öyle dönmeyi hedefliyorken bir şekilde orada ölecek gibi.
 
Haki mühürleme bana biraz Karasakal'ın meyvesini anımsattı acaba Joyboy'da mı 2 meyve kullanıyordu? Karasakal bu şekilde belki kral hakisi de çalar.
 
Kardeşim elimde güzel 1000 yıllık mühürlü haki var , basınca kadimi madimi geri yolluyor . Aile mirası ama 200ẞelly'e bırakırım sana TADINDA BİR BÖLÜM.

Bu bölüm Zoro sever için büyük travma. Şimdi bir ton laf yiyecek. Zoro bu arc Akainu'ya yaklaştı. Güç olarak değil o kadar derine battı ki gerçek Akainu ile tanışmaya indi gibi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık