Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 113 79.0%
  • İtachi

    Kullanılan: 30 21.0%

  • Kullanılan toplam oy
    143
Yanlış hatırlamıyorsam mühür bile kullanmadan yaralarını iyileştirebildiğinden bahsedilmişti.

RS varyasyonlarını saymazsak düz insanlar arasında en çok çakra ya Naruto ya da Hashi'dedir.Hashi daha bi farklı geliyor ama çok op adam.Madara'nın en büyük şanssızlığı bu adamla aynı devirde yaşamak yoksa kendisini kimse zaptedemezdi.
Hashi reisin çakrası daha fazladır. Naruto da kendi saf çakrasıyla ondan sonraki hayvanat işte o alemde.
 


Hashirama naruto için "nerdeyse benim kadar chakrası var" diyor. Bu son power up'tan önce.

Rikudou'dan güç olmasa bile naruto geçerdi hashirama'yı ama kyuubi sayesindedir.

Uzaylıları ve bijuu'ları saymazsak hashirama'dır.
Naruto evreni değerlendirilirken bütün karakterler kendi çapı doğrultusunda hiçbir dış etmen veya güç olmadan değerlendirilmeli bence.
 
Naruto ve Sasuke gibi denyolar kyuubi ve rs dokunuşlarıyla bu adamlarla karşılaştırılabilecek seviyeye geldiler.RS Hashirama'ya bi dokunuş yapsaydı 11. kuyruklu benim derdi muhtemelen.
 


Hashirama naruto için "nerdeyse benim kadar chakrası var" diyor. Bu son power up'tan önce.

Rikudou'dan güç almasa bile naruto geçerdi hashirama'yı ama kyuubi sayesindedir.

Uzaylıları ve bijuu'ları saymazsak hashirama'dır.
Buradaki ifadeden anladığım 9 Kuyrukluyla birlikte neredeyse Hashirama kadar chakrası var. Bu 9 kuyruklu olmadan Naruto'nun Hashirama kadara chakrası olmadığı anlamına geliyor. Ama önemli olan bir kaç şey daha var. 9 Kuyruklu'nun chakrası bu ikili yanına hatrı sayılır seviyede mi değil mi? Örneğin Hashirama 100 chakraya sahiptir. Naruto 90 ve 9 Kuyruklu 9.70 gibi mi bir orantı var yoksa daha farklı mı ?

Bir de Naruto'nun 9 Kuyruklu'yu baskılamak için de Chakra harcıyor muydu öyle bir şey var mıydı tam hatırlayamadım.
 
İzanami'nin ne olduğunu tam bilmiyorsun veya unutmuşsun galiba. Her düşmana kullanılan bişey değil.
Uchihalar zamanında izanagi'ye bağımlı olmuş. İzanami onları tedavi etmek için icat edilen bi yetenekti. Savaşta etkili olsa zaten izanagi yerine izanami'ye bağımlı olurdular.

Kabuto'ya işlemesi yine itachi'ye yapılan torpillerden biri. Kabuto şans eseri tam izanagi bağımlıları gibi biri çıktı.

Onu geçtim, kabuto buna zayıf olduğu halde Itachi izanami'yi bitiremeden yeniliyordu nerdeyse. Baya hazırlık aşaması var, döngüye girmesi için belirli anları kaydedeceksin falan.

Madara bu alanda da kendi ligindeydi. İzanagi'yi kimsenin yapmadığı seviyede kullanmış, öldükten 2 hafta aktifleşecek şekilde ayarlamış.

Madara zamanındaki çoğu uchiha'nın bildiği teknikler bunlar. Bağımlılığı ve tedavisi çıkmış artık sen düşün.
------

Yetenek yetenek diyorsun da, asıl itachi'de madara'nın işini bitirecek yetenek yok.

Genjutsu ve tsukiyomi işlemeyecek. Amaterasu'yu en basit haliyle kullanıyor. Bu teknikler hebi sasuke'nin işini bile bitiremiyor. Susannoo lazımdı.
------

Aradaki stat farkı çok fazla. Hiç göze batmayacak, basit bişey atayım mesela:


Sıradan silah sallıyor. İnsanlardan baya daha kalın olan ağaç elma gibi kesiliyor. Normalde kılıca element falan koyarlar böyle şeyler için.

RedTeroR 'un 100 vs 1000 stat karşılaştırması bile itachi için iyimser rakamlar.

Painlerden biri konohamaru'nun rasenganına öldü. Part 1 kabuto kakashi'ye denk dendi. Tsunade 1 kere vursa ölürüm diyordu. Gennin naruto'dan rasengan yedi geri kalkamadı.

Böyle evrende madara'nın tanklığı bu:


Hashirama "bu jutsuyu ememeyeceksin ve kaçamayacaksın" diyor. Yine aynı hashirama "jutsu madara'yı indirmeye yetmedi" diyor.

Evet kılıç soksan giriyor. Böyle mantık hataları her mangada var. Bu adam kutsal ağacı kesen magma rasenshuriken'den sağ çıkıp chidori kılıcıyla ikiye bölündü. Kaguya 9 bijuu rasenshuriken yediğinde gözle görülür hasar yok ama naruto gitti çıplak eliyle kaguya'nın kolunu kopardı. Yine de madara'nın itachi'ye kıyasla baya daha dayanıklı olduğu ortada.

Bu adamla itachi silah tokuşturamaz, taijutsuya giremez hiç. Thor vs loki gibi bi sahne görürüz.
Raikage, tsunade gibi karakterler de 1 kere sağlam vursa itachi ölebilir. Ancak onlara karşı sharinganın saldırı okuma avantajı var. Madara'ya karşı o da yok.

Madara bi yana, obito'nun statları bile aşırı yüksek. Onda en azından hashirama genleri bahane edilebilir ancak madara'nın canlıyken de böyle olduğu çok ima edildi. Edo halindeki fiziksel statları düşük.
Şu mesajda komple Edo sonrası Madara’dan bahsetmişsin. Attığın sayfalarda Madara’nın Rinneganı var agam sen ne yaşıyorsun ya. Neyse ben pes ettim, sen kendin çal kendin oyna.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık