Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Spor Konusu

Memleketin son yıllarda yetiştirdiği en iyi güreşçilerdendi. Siyaset yapmasa herkes için daha iyi olacaktı şuan doğruları da söylese inanmayanlar daha fazla.
Malum siyasi kişilik, sporcuları zorla siyasete dahil ediyor. Bir sürü sporcu da anlatıyor bu durumu. Olası başarıda hemen belirip; kendisine atfettiriyor. Siyasi görüşü Milliyetçiliğe veya muhafazakarlığa yakınsa daha da kullanıyor. Rıza da milliyetçi bir kişilik. Siyasete çok alet oldu ve dahil oldu. Ancak halk tarafından desteklenirliliği azaldı. Bir sürü sporcu için de aynı durum geçerli.
 
Anlamıyorum. O kadar yetkili isim saymışsın. Bunlardan biri bile bu yasaklı maddeye dikkat etmemis mi ? Federasyonun koyduğu kurallar belli , ilâçların etken maddeleri belli bilerek mi yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz. Ya bir şey olmaz ya deyip önemsemiyor musunuz ? Garip vallahi. Geçmişte Süreyya AYHAN 'ada aynısı olmuştu. İnternette yazılanlar doğruysa açıklamasında diyor ki "güreşle alakası olmayan madde " . Enerji vermekle alakası varmış maddenin ne yapacak güreşmesini mi bekliyorsun.
 
Ülke tarihinin en güçlü olduğu voleybol takımıyla gittiğimiz olimpiyatlarda ki başlamasına günler kalmışken yaşanan skandala bak... Aylarca sakat olan oyuncuyu sadece "lobi" ile takıma sokmak ve günler kala böyle bir skandala imza atıp takımın motivasyonunu bozanlara ben hakkımı helal etmiyorum. Allah kahretsin sizi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık