Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 113 79.0%
  • İtachi

    Kullanılan: 30 21.0%

  • Kullanılan toplam oy
    143
One Piece'de iş olmayınca bu konu hortlamış. Marco'ya deprem meyvesini versek Beyazsakal'ı alır mı gibi bir konu, sonuç çok net: mümlünatı yok.
 
Sen bayağı olayı başka bir boyuta taşımışsın. Rinnegan'lı, Mokuton'lu Madara'yla, Mangekyou İtachi'yi kıyaslıyorsun. Madara'nın yaptıklarını Rinnegan'lı halini baz alıyorsun. İtachi'yi de Mangekyou kullandığı haliyle değerlendiriyorsun. Aradaki devasa farka bakarak konuşuyorsun. Bu ne kadar adil.

Konuyu bile anlamamış kimse burada Madara'nın, İtachi'yi ezeceğini anlatıyor. Bir kere olayı anlamanız adına şunu açıklayayım. Burada konuyu açan arkadaş EMS Madara ile EMS İtachi'yi kapıştırıyor.

EMS Madara'nın gücünün kaynağı İndra reenkarnasyonundan geliyor. Aynı şekilde Sasuke'de de İndra'nın reenkarnasyonu bulunuyor. Yani İtachi, Sasuke'nin gözlerini aldığı takdirde Madara gibi büyük bir çakraya sahip olacak.
Madara obito tarafından diriltildiği zaman hashirama "orjinal gücü geri gelmiş" diyor. Bu tek cümle sizin şu argümanlarınızı tek başına çürütüyor zaten.
Ems madara'nın Fiziksel statları ve katon gücü edo halinden daha iyiymiş. Hashirama tarafından bizzat söylendi.

Bir de hashi genleriyle bijuulara daldığı sahne için kendim de dedim bunun farkındayım diye. Ancak bu adam yaşarken hashiramayla kapışmış, yakın dövüşe girebilmiş karakter. Gördük defalarca bunu. Madara elinde kılıçla dalıyor. Aralarında uçurum yok.

Madara bijuulara taijutsuyla daldıktan sonra "hashinin kuvvetine güvendim" gibi laf da etmiyor. İyileşme gücünün gazına geldim diyor sadece.

Seride bazı karakterler fiziksel olarak fazla hayvan. Killer bee de öyleydi mesela. Sasuke göğsüne tekme attı adam durup şiir yazdı. Chidori normalde kalbini deler geçer ama bee'ye sadece elektrik şoku verdi eli girmedi. Bi de "öldürecekmiş gibi dalalım anca hasar alır bu hayvan" demiştiler. Madara ve hashirama da bunun daha üstünde varlıklar.

Ems dövüşü olduğunun farkındayım yani. Madara ems halindeyken taijutsu, ninjutsu, genjutsu gibi şeylerde edo halinden güçlüymüş. Bu yüzden rahat rahat edo'dan feat veriyoruz. Rinnegan'la ninjutsu emer, mokuton ejderiyle susanno durdurur diyen yok zaten.

Sasuke EMS açtığı halde böyle şeyler yapmadı. Perfect susannoo'ları karşılaştırsan yeter. Madara'nınki 8 kat falan daha büyük. Direk gözle gelen bi stat artışı değil bu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık