Tobirama vs MadaraTobiramanın yolundanım yaşasın Uchihasız hayat
Tobirama vs MadaraTobiramanın yolundanım yaşasın Uchihasız hayat
Kandırılmaya müsait derken?Kandırılmaya müsait birine tobirama kagelik verecek ? Hem de uchiha kanından birine. Oooo polyana vakti...
Gönül ister tobirama kazansın ama işte gönülün istediği olmuyor her zamanTobirama vs Madara
Shisui vs Itachi diye bir soruda ben yönelteyimKandırılmaya müsait derken?
Madara'yı mı kastettin?
Konumuz İtachi'ydi ve İtachi kimse tarafından kandırılamadı dikkatini çekerim.
Dostum senaryo menaryo madara kandırıldı. İtachiyse hiçbir zaman kandırılmadı. Kaldı ki bu vsde çakralar eşit ve ikisinde de ems var deniyor. Eğer bu öğeler eşitse geriye dövüş zekası falan kalıyor onda da itachi önde bence. Fikrimde sabitim kusura bakmaMadara salak karakter değil bu zeka şeyi nereden çıktı ya ? Kukla olması senaryo onu geçin. Yata aynası olsa ne olur madara klonlarına susano giydiren birisi. Adam kagelerle savaşmadı bile. Öyle basit değil totsukalı susano çıkar hop mühürlendi he aynen suyundan da. Basit olsa mü ve onoki de ki kekgai kimse de yok adamların yanında madara dediğinde abi sıçtım bez getir diyorlar.
Orochimaru bunlar arasında baya çapsız kalıyor.Beni kimse ciddiye almamış ben gidiyorum.Ne madara Ne itachi tek yol tek gerçek sonuna kadar Orochimaru.
Ha siyah zetsu itachi yi kandıramazdı. Peki. Bu mevzu ile dövüş zekası ne alaka çocukluktan beri savaşla büyüyen madara ki rakipleri senju klanı, bunda itachi madara yı yener diyorsunuz. Sürekli yonkou ile vs atan ile koramiral le vs atan aynı mı olur ? Sizin mantıkla aynı. Ne zekaymış arkadaş bitmedi şu savaş zekası işi. Madara kekkai genkai sahiplerini diz çöktürüyor adamın tek çekindiği ki ondan üstün hashirama. Evet fikriniz sabit olduğundan yanlış düşünüyorsunuz ya...Dostum senaryo menaryo madara kandırıldı. İtachiyse hiçbir zaman kandırılmadı. Kaldı ki bu vsde çakralar eşit ve ikisinde de ems var deniyor. Eğer bu öğeler eşitse geriye dövüş zekası falan kalıyor onda da itachi önde bence. Fikrimde sabitim kusura bakma