Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121: Çağların Gelgitleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 77 46.4%
  • Orta

    Kullanılan: 34 20.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 55 33.1%

  • Kullanılan toplam oy
    166
Tüm yonkolar farklı cephelerde hazine için birbirleriyle savaşırkan Buggy Mihawk ve timsahı kandırıp tek başına hazineyi aldıktan sonra kk olsa günlerce anıra anıra gülerim. Mutlu bir insan olabilmek için bu finale ihtiyacım var.
 
Bir detay fark ettim. Bu detayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Vegapunk'un konuşmalarına bakacak olursak One Piece'i kimin bulduğunun bir önemi yok. Kim One Piece'i bulursa o kişi dünyanın kaderini değiştirme şansına sahip olaca. Yani Luffy'nin diğer bir ifadeyle Joy Boy'ın dışındaki herhangi birisinin de One Piece'i bulması dünyanın kaderini etkileyecek. Olay Joy Boy'un, One Piece'i bulması değil. One Piece'i kim bulursa dünyanın kaderi değiştirecek. Biz hep Roger, One Piece'i erken buldu. Bu yüzden hiçbir şey yapamadı diyorduk ama bu tezimiz çürüdü. Roger da dünyanın kaderini değiştirme şansına sahipmiş.!!!

Roger, One Piece'i bulmasına rağmen neden dünyanın kaderini değiştirmedi???
Vegapunk her zamanki gibi hatalı değerlendirmede bulunuyor. Aslında kabahat onda değil, ne de olsa Vegapunk sıradan insan, Nikanin kurgusunu bilebilmesi mumkun değil.

800 yıl önceden kurgulanmış bir senaryo var. NIKA 800 yıl sonraya muttefiklerini tasimis silahlarini tasimis en son Luffyi konak secip kendini tasimis, hazine denilen seyi oraya koyan da kendisi.

Vegapunk videoyu çekmeden önce Nikayi görse bence onu kesin Nika bulacak derdi, video daha once cekildigi icin halka yanlis bilgi gitti o yuzden millet galeyana geldi. :)
 
One Piece'i Joy Boy'un istediği kişiden başkası bulabilir dendi. Ve One Piece'i kim bulursa o dünyanın kaderine karar verecek deniyor.

Burada Nika'cılar anlattığı gibi kilit şeyin Nika olmadığı One Piece olduğu onu da herkesin ele geçirebileceği ima edilmiş.

@RedTeroR bunu nasıl çevirir bilmiyorum.
bulur ama nasil hukmedecek roger bir sey yapamadi dendi
 
Çünkü yanlış zamanda geldi. Ayrıca Roger, Op'u bulduğu için dünyayı şekillendirdi zaten. Korsan akımını başlatan Roger. Çağı başlatmasa, Op bulunmasa belki de Luffy korsan olmayacaktı. Bir nevi Luffy'nin kaderini şekillendirdi.
Rogerin cağı başlatması tamamen E. Odanın geri sayım fetişinin tezahürü, başka bir esprisi yok.

Bu bölüm Vegapunk yarış startını veriyor, yarışacaklar da son sayfada gösteriliyor, diğer bütün arclardaki geri sayım muhabbetinin aynısı.

Vegapunkun JoyBoyun beklediği kişi one piecei bulamayabilir lafı için de argoda g.tunu yediğim ayağı diyorlar. E. Oda akli sıra yarışı kizistirmaya çalışıyor ama 800 yil önce kurgulanmış bir olay var ortada, Nika meyvesini Luffy yemese güzel bir yarış olabilirdi ama Nika tüm denklemi bitiriyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık