Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Yine bir şeyler oldu ama olmadı. Olacak şeyleri bölüm içinde gözümüze sokmaya en sonunda da aha buraya bağladık deme yöntemini bu dizi pek kullanmıyordu ya, neden basit geliyor bana :/ Sonraki adımlar hiç heyecan vermiyor.
 
Fatih Aegon’un dizisini yapsalardı daha iyi olurdu bence. Şu an her şey belli zaten. O beyaz saçlı targaryenim diyen eleman bronz ejderi alır, başka bir köylü targaryen de diğer ejderi. 3v1 Daemon, X targ, Y targ vs Aemond ve zafer üçlünün olur, tahta siyahlar geçer. Bunu tahmin etmek zor değil, her şey ortada. Bundan dolayı da sarmıyor. Tek heyecanlandıracak mevzu bunların savaşı olacak, tek bir savaş için de onlarca bölüm beklemek sarmaz. Diğer haneleri göremiyoruz, görsek de pek bir etkileri yok. Sadece yeşil ve siyahlarda ana karakterler var, geri kalan bot gibi takılıyor. Cregan Stark dediler, 10 saniye gözüktü, daha da göremedik elemanı. GOT’taki gibi her biri birbirinden kaliteli karakterler yok maalesef. Aemond, Daemon harici kritik icraat yapan da yok. Daha tonla sebepten dolayı sarmıyor maalesef. Üçüncü sezon aksiyonu kökleyip bitirirler.
 
Targların bir anaları kalmıştı bu bölüm anasıyla yapanı da gördük.

Sizin gibi medeniyete tüküreyim.
Anası böyle değildi ki. Anası son derece çirkin, hırslı,hareketli, meşhur bir kadın imiş. Zaten Daemon da anasına benziyor bu yönleriyle. Annesi, Daemon daha 3 yaşındayken ölüyor, yani annesini tanıyamadan, annesi göçüyor. Bu görüleri de lanet gibi bir şey, her seferinde kötü bir şeyler gösteriyor Daemon’a. Hiç tanıyamadığı ve muhtemelen özlemini çektiği annesiyle korkutuyorlar adamı. En sonunda ananım ben senin dedikten sonra şoka uğruyor ama kabus olduğunun da farkında. Çünkü annesi, bu daha 3 yaşındayken ölüyor. Bu kadar güzel hayal etmesi de annesi hakkında hiçbir düşüncesinin olmaması, normalde annesi çirkin bir kadınken, gördüğü hayalde sıradan bir targ kadını. Artı bu sahne dizide mi çekilmiş, kitapta var mı bilmiyorum. @Gutts kitapta da var mıydı böyle bir şey?
 
Targların bir anaları kalmıştı bu bölüm anasıyla yapanı da gördük.

Sizin gibi medeniyete tüküreyim.
Bu ne la? Starrk'lar dışında şerefli insan yok mu bu lanetli kıtada anasını satayım

Bu dizi ejderhalar birbirine ölümüne girmedikçe kıvama gelmez. O da on bölümde bir iki bölüm anca olur. Dizinin sıkıntısı bunun dışına ilgi çekici hiçbir haltı olmaması
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık