Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Banri’nin kiminle olacağı bariz olmasına rağmen içten içe hangisini destekleyeceğim konusunda kararsız kalmıştım doğrusu. Kouko’dan nefret ettiğimden falan değil, aralarındaki elektrik gayet iyiydi ama Banri’nin karakterini göz önüne alınca Linda olgunluğuyla onun için daha sağlam bir partner olabilirdi diye düşünmüştüm. Öte yandan geçmiş aşkların mazide kalması genelde daha sağlıklıdır, ayrıca bazı seçimlerin geri dönüşü yoktur yani iyi ya da kötü, Linda geçmişte hür iradesiyle seçimini yapmıştı ve geç kaldı.

İyi ki önceden izlemişim böyle animeleri, artık romantizm odaklı serileri zorlasam da izleyemiyorum / okuyamıyorum valla.😄
Ben hep Kouko taraftarıydım. Aşama aşama gelişimini izlemek çok güzeldi. Linda da iyi karakterdi ama Banriyi hiçbir zaman romantik olarak sevmedi bence, daha çok bir abla gibiydi. Banriye, onun eski yardıma muhtaç haliyle, o gözle bakamadı. Kouko ise hiç bekletmedi Banriyi, hisleriyle daha barışıktı hep.

Ben de çok izleyemiyorum romantizm ya ayda yılda böyle güzel işlere denk gelirsem :)
 
Oregairu'nun son sezonunun ovasını izledim şimdi böylece seri tamamen final yapmış oldu.

Seri hakkında genel bir şeyler söylemeyeceğim onun için seriyi baştan izlemem gerek. Ben sadece Yui denen kokanaya sallamaya geldim buraya. Ya kızım sen mal mısın yaa yani böyle bir ilişki çeşidi mi var ? Sıra bekliyor angut. Daha doğrusu fırsat kolluyor şeytan kız. Git başkasını bul ne istiyorsun zavallılardan. Yan yana geliş süreçlerinde bir sürü olay yaşamışlar bugüne kadar. Sonunda bir yere varmışlar ama yoook ''phen de aranıza sıkışabilir miyim ehihih...'' Defol lan defol. Neymiş gözünü ondan ayırırsan çalarmışmış ihihih. Valla bu Yukinoshita'nın yerinde başkası olsa saçını başını yolardı senin. Dua et sen Yukinoshita son derece medeni ve nezaket dolu bir kız. Onun yerinde sarışın şirret kız olsaydı görürdüm ben seni. Pislik, kenafir gözlü , yelloz seni. Vazgeçmeyecekmiş bir de la havle ya. Yav vazgeçmeyince ne olacak anlamadım ki. Hachiman milli piyangoda tam bilete tek atmış bu da diyor ki acaba çeyrek amortisi de var mıdır... Pardon aslında bankaya giderken kayıp düşsün diye bekliyor. Kızım sen ikinci falan değilsin. Bir kere o çok kültürlü bir kız. İyi aile eğitimi almış, son derece pislik ve seksi ablasına rağmen ayakta kalabilmiş ve kendi karakterini oluşturabilmiş nadide biri. Sen amortisin yaa gitsene Zaimokuza'ya. Birlikte bariyer falan yapın. Hachiman sana iki cümleden fazla söyleyince beynin yanıyor hangi kafayla Hachiman'a yürüyorsun ? Yani sende o kafa var mı onu soruyorum ? Ya da sen yorma kendini ben söyleyeyim. Yok. O yüzden de ikile. Adımlarını ikişer ikişer at hatta koş git bak bakalım mutluluk belki oralarda bir yerlerdedir. Hadi...
1 yıldan fazla olmuş sen bunu yazalı ama benim düşündüklerimi bu kadar doğru şekilde yazıya döktüğün için teşekkür etmek istedim.. Rahatladım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık