Hangi versiyonunu izledin @Murray? 2003 uyarlamasını çok sevmiştim, Life Goes On diye Kino'nun geçmişteki dönümüşünü gösteren movie de vardı. Çok kısa olmasına rağmen ondan bayağı etkilenmiştim.Kino's Journey
2003, eski versiyonu daha cazip geldi atmosfer konusundaHangi versiyonunu izledin @Murray? 2003 uyarlamasını çok sevmiştim, Life Goes On diye Kino'nun geçmişteki dönümüşünü gösteren movie de vardı. Çok kısa olmasına rağmen ondan bayağı etkilenmiştim.
Kimi ni Todoke'yi bitirdim bugün. Boku bokuna 25 bölüm izledim. Beğenmedim. Lovely Complex buna bin basar.
hiç beğenmediğim bir anime konsept iyi ama işleyememişler 2.sezonada henüz başlama fırsatım olmadı ama ilk sezonu kesinlikle beğenmedim.Mashle 2. sezon 1. bölümünü izledim.
Güzel animeydi, izleyip beğenenler bir de mangasını okusalar daha çok severler.
Anime en başından çok bir beklentiye girmeyin mesajını veriyordu bence. Ben de izlerken daha çok komedisine odaklanarak takip ediyordum. Olayların işleniş biçiminin yavan olduğu doğru. Sana katılıyorum.hiç beğenmediğim bir anime konsept iyi ama işleyememişler 2.sezonada henüz başlama fırsatım olmadı ama ilk sezonu kesinlikle beğenmedim.