Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120: Atlas

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 50 30.7%
  • Orta

    Kullanılan: 39 23.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 74 45.4%

  • Kullanılan toplam oy
    163
At adamı adam sandık o da mal çıktı. Atlas iki kolunu açmış üstüne geliyor. Bu gidiyor ters kolunu kesiyor sonra atlas bunu tutup uçuruyor. Bu ne salaklık. Hangi kol bu kol, az önce kesmedi mi nasıl tutuyor atı diye kaç kere baktım. Bunu beklemezdim. Dev robot ( kadimlerin yanında cüce kaldı. Gene boyutlandırma sorunları yaşanmış) gene hiçbir şey yapmadı. Ama bu sefer yarısını aldılar. Tahminim o da hiç dişe dokunur birşey söylemeden ölüp gidecek de joyboy diye birini koruyormuş lafı elbafta ancak Aydınlanacak. En azından luffy içine hangi cinin kaçtığını öğrenecek. Tayfanın tamamı suya indi şuanda. Koramiraller boşta, amiral uyuyor, kadimler sahil şeridinde. Sadece kuş kaldı. Adadaki tüm görevler başarısızlıkla sonuçlandı. Veya öldü, kayıtlar ve ana alev adada bırakıldı. York herşeyi bilen olarak yaşamaya şimdilik devam ediyor. Kaku, lucci ve stussy nin arkada kalma nedenini içlerinden birinin York’u öldürmesi olarak düşünüyorum. Hangisi olursa olsun güzel olacak. Ana alev, bilgiler ve York üçlüsünden hangisi iptal edilirse edilsin geri kalanı işe yaramaz hale geliyor. Ancak York aç gözlülüğün yaşayan hali olarak onun ölmesi mesaj içerir. Luffy gene bomboş g5 e geçmiş ama hiç bir şeye elini sürmüyor. Artık sadece uçmak için kullanıyor gibi.
 
Ne diyeceksin.Biz korsan okuyucularız sana 3 kruş faydamız yok ama bölümlerini beğenmiyoruz kendini toparla Oda: )
Virüslü mail atalım. Afrika’daki dedenizden altın miras kaldı artık dergiye bağlı kalmadan yazabilirsiniz diyelim.
%99 öyle, %1'lik payı da Robotun Nika'nın davul sesini kayda alıp yüksek volume Gorusei'lere dinletip Gorusei'yi dans ettirmesine veriyorum. Paslandığından saldırı yapamayan, enerji kaynağı sürekli git gel yapan robot, kendini imha edecekken de edemez bu mantıkla. Nika'nın yürek hoplatan davul sesi kaç kmkarelik Zuneshanın, koca koca devlerin, hatta canlı varlık bile olmayan Emethin bile yüreğini hoplatırken Gorusei'nin tepki vermemesi mümkün olmamalı. :)
Nika Eurovision a katılsa birinci olur muydu?
 
antik robot, hasır şapkaların ucu ucuna kaçmasına olanak sağlayacak kadar zarar verir goroseilere. etkili bir saldırı yapıp leş alması da ana alevi yok etmesi de ihtimal dahilinde değil.
 
Nedense bana güzel geldi. Luffy'nin robot panelindeki çizimlerini çok sevdim. Ne kullanacak acaba diye düşünüyordum ama Oda efendi aklıma gelince düşünmekten vazgeçtim.

Ayrıca kaç bölümdür adam Nika formunda ama sadece öylece duruyor. Goroseiler sağdan sola atlayıp zıplarken neden böyle bekletip izletiyor Oda efenei aklım almıyor. Adamın s*çtığı yetmedi sıva da atıyor üstüne. Tüyü ne zaman dikecek merakla bekliyorum. Koklayarak yazsam daha iyi yazardım bu arkı.
 
Robot 200 yıl önce mariejois'a saldırdığında nasıl sağ çıkmış oradan ? Solucan ihtiyar, tek vuruşta neredeyse yarısını yok etti.
Robotla ilgili tek dayanağım bu. 200 yıl önce kutsal toprağı basıp sapa sağlam uykuya dalmışsa Ya kadimler robottan güçsüzdür ki solucan hiçbirşey yapmadan robotun yarısını aldı, yada birisi yarı yolda robotun pili bitince bunu hızlıca kaçırdı. Toki olabilir! Zamanda ileri atlaya atlaya gidip bulduğu avantajları, güçlü herşeyi aynı tarihe ışınlıyor olabilir. O belirli tarihte dev bir yığınak yapıyor gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık