Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kral sen yanlış anlamışsın. Zoro korkusundan topuklamış Sunny'e binmiş. Nusjuro da bizimkileri kovalamaya başlamış. Atlas, Zoro'nun düştüğü bu aciz durumu görünce Nusjuro'nun sırtına binmiş ve arkadan sıkı sıkı sarmalamış bakmış olacağı yok kendini patlatarak Nusjuro'ya ilk ciddi hasarını vermiş.
Nusjoru Zoro'yu görünce topuklayarak gemiye kadar ulaşmış bu adam ebeme atlar diyerekten zaten ter ölçümünden net görünüyordu bu durum Zoro orta zorlukta alır :cool:
 
Bu forum hakikaten hater yuvası. Lore'ye dair inanılmaz bir bilgi edinmişiz Roger'ın D olduğu açıklanmış ki 20 yıldır değişik fan teorileri dolaşıyordu forumlarda bununla alakalı, yerin yerinden oynaması lazımken verilen reaksiyonlara bak. Egghead müthiş ilerliyor
Onu bırak Chopper da Drum adasındanmış. Ben de diyorum bu niye orada dolaşıyor. Balıkadamlar da suyun altında nefes alabiliyormuş. GOda ne adamsın ya.
 
Nusjuro'ya Zoro hariç herkes zarar veriyor...
Tayfanın hikayesinin sadoby adalarına benzetmek istediğinden tayfayı luffy hariç tamamen işlevsiz gösterdi. Kaido gibi bir boss u yendikten sonra böyle kaç sen şakrak bir şekilde kaçmaları o sadoby havasını veremiyor. Saçma bir kaçış durumuna düşürüyor. Bir serinin tepe noktasına ulaşması gereken yerler vasatın altında kalıyor. İnsanlar bu kadar geliştikten sonra sanjiden ve zorodan bir şey bekliyor. Ama kaybetme havası vermek için bu karakterleri harcıyor bu sezon oda.
 
Hxh'ın mangasını okuduktan sonra one piece bölümlerini inanılmaz hızlı okumaya karar verdim, zaten bölümlerde bizim daha önceden bildiğimiz şeyleri çok inanılmaz bir bilgiymiş gibi veriyor, okumaya çokta gerek yok. Panallere bakmamız yeterli. Bundan böyle bölümleri şu hızda okuyacağım.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık