Ya bunlar çok arc içi sayılır mı bilemedim, ama o konularda haklısın. Ben daha çok Egghead'de geçen bölümleri kastetmiştim.Üzdün reis. Shanksın kiddoya attığı tek, teach vs law, kumanın hayatı esnasında iki kelime ettiğine şahit olduğumuz bu sayede dilsiz olmadığını öğrendiğimizde dragon, god valley de xebec ve Roger olayları. Garp vs arıkovanı. Adada olmadığımız pek çok bölüm beni heyecanlandırdı, merakla okudum. Hakkını yeme.
Okumuyorum ki bakıp kapatıyorum gözlerime bu zulmü yapamam.Herkes neyi eleştiriyor anlamadım. Böylesi bir baş yapıtı okumak için şans bulmuşsunuz söyleniyorsunuz.
Beğenmeyen okumasın beyler.
Şu aymazlığa bak sanki parayla alıyorlar da eleştiriyorlarHerkes neyi eleştiriyor anlamadım. Böylesi bir baş yapıtı okumak için şans bulmuşsunuz söyleniyorsunuz.
Beğenmeyen okumasın beyler.
Sadece spoilerları okusak yeter. Çizdiğinden bir şey de anlaşılmıyor çünkü.Hxh'ın mangasını okuduktan sonra one piece bölümlerini inanılmaz hızlı okumaya karar verdim, zaten bölümlerde bizim daha önceden bildiğimiz şeyleri çok inanılmaz bir bilgiymiş gibi veriyor, okumaya çokta gerek yok. Panallere bakmamız yeterli. Bundan böyle bölümleri şu hızda okuyacağım.
Dünya'nın en hızlı okuyan adamı
Eğitimler İçin İletişim:Website: www.sirarthurrock.comWhatsapp: +90 534 637 99 49youtube.com