Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc One Piece'in en boş arc'ı olabilir. Her bölüm birbirinin aynısı. Mesela bu bölümün aynısını 20 kere okumuş gibiyim. Arc'ın bir bölümünde bile heyecanlandığımı hatırlamıyorum.
 
Bu arc'ın elle tutulur olmasının tek ihtimali arc bittikten sonra wano bitiminden itibaren tek parça bir şekilde okumak sanırım. Yoksa bölüm bölüm süründürüyor resmen neresinden tutarsan elinde kalıyor
 
Bu olay o kadar uzadı ki Wano dan sonrası bende karma karışık... Karakter adları, aralarında gecen muhabbet vs. bende yok oralar. Yıldız gözlü robotlar falan var hahahahaha
Kendimi yabancı gibi hissediyorum hahahaha
E. Oda arkın ortasında York'un nasıl ihanet ettiği, nasıl yakalandığı, Robin'e ne olduğu, Seraphimlerin nasıl yakalandığı ve sair şeyleri komple atladığı için hikaye normal seyrinde ilerlemedi. İş ki aklına gelip tam ark biteceği sıra geriye dönüp fb çizmesin. Bir an önce kurtulsaydık şu adadan, nereye gitseler, kimi gösterseler razı hale geldik.

Yani, Atlas aşağıda devlerin gemisinde, iş bitmiş kaçmışlar, Lilith yukarıda bizim gemide, Zoro Venüs'ü uçurmuş, gemiye binip coup de burst atıp kaçacaklar, ne gereği var Atlas geri yukarı çıkıyor da Lilith'i bayıltıyor, Venüs'ü uzaklaştırıyor, ne gereği var yani. Oda bildiğin kafasındaki senaryo için saçma sapan hikaye yazıyor.
 
Atlas bok yoluna kendisini feda etti. Vegapunk'lardan birisi bizimkilerin yanında diğeri ise Gorosei'nin emrinde olsun diye yazılan hikayenin saçmalığına bakar mısınız! Bir sürü farklı senaryo yazılabilirdi ancak Atlas'ın kendisini at herif ile patlatmasını yazmış.

Saturn'ün hasar almadığı ve aldığı hasarı direk iyileştirdiğini gözlerin ile gördükten sonra dünyanın en zeki insanının uydusu olarak kendini at herif ile patlamya çalışmak nedir! Size burada Atlas'ın ölümü ile ilgili hikayeyi yazayım ve inanın daha çok tatmin olursunuz. Hatta yazıyorum; Saturn'ün Nami gibi ekibi gördüğü ve Mother Flame için gitmesi gerektiği bir sahne vardı. O sahne içinde Saturn laboratuvara giderken ayağının teki ile Nami'yi ezecekken önüne Atlas geçsin ve hasarı Atlas alsın. Saturn giderken "önüme bir sürü böcek geçiyor, her birinizi ezeceğim ancak ilgilenmem gereken daha önemli işlerim var" gibi üstten bakan bir ifade kullansın falan filan işte. İki dakika içinde yazdım ve daha iyi olduğunu düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık