Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Önemli SBS'ler (20 Sonrası)

Question : In Chapter 1100, the Warlord that Ace beat which was being talked about by Kuma and St. Saturn, what was that person like? Answer : He looks like this. His name is "Hanafuda". His hobby is collecting Ancient Zoan Devil Fruits. On what he's scheming behind this remains unknown up to now. His height is 514 cm. His other name is "King of Lizards"

Moria yerine bu karakteri bir arkta ana kötü karakter olarak görmek isterdim. Şeytan meyvesi kullanıcılarını değil sanırım direk şeytan meyvelerini topluyor bu çok ilginç, Kaido ile bir ilişkisi var mıydı? Şimdi Yamato'nun kapak hikayesinde antik zoan kullanıcıları için Wano'ya girdiğini görebilir miyiz? Daha şimdiden Moria'dan daha ilgi çekici bir karakter. Doflamingo'nun Marinford'da "Şimdi eski ve yeni tüm savaşlordları burada!" Sözü geçersiz oldu.
 
Question : Please tell us the name and rank of Fujitora's sword. Oda : It's called the "やくざ火線" (Yakuza Kasen - Yakuza Firing Line). It's a "shikomizue" (swordstick, cane sword) and its one of the Supreme Grade Blades. Its a meito (named blade) made by Fugetsu Kisaburou from Wano Country.
Yerçekimi meyvesini hep deprem meyvesine denk görmüşümdür hatta çok yönlülük bakımından daha iyi. Şimdide kılıcının Mihawk'ın kılıcı ile aynı seviyede olduğunu öğrendik. Fujitora ciddi bir şekilde savaşırsa bence Kaido'yu bile teke tekte yenme ihtimali var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık