Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117: Mo-

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 61 41.2%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 41 27.7%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Paneller çok net olmuş biraz daha karmaşık çiz hiç birşey anlaşılmasın karala geç.Bilmem kaç bölümdür o devi düşünüyoruz acaba ne bu kesin kalkınca çok güçlü birşey olacak binbir türlü teori falan kalkmasıyla yatması bir oldu.1854 bölümdür konuşturdu vegapunk u milletin ömrü tükendi o konuşurken söyleyeceği en önemli şeyi en sona bıraktı onu da söyleyemeden yayın kesildi :D Trollemek için yapıyor bunu okuyucuyu ayar etmek için ama inan zerre sinirlenmedim çok da umrumda vegapunk un son sözleri.Ben Doll komutanımın saflarına katılıyorum farklı aurası var.
He ya. Scandan mıdır bilmiyorum ama gözlerim Abuzer Kömürcününkine dönecek bu gidişle.
 
Artık nasıl yorum yaptıysam. Hem vegapunk'un beyin olayını önceden bilmişim. Hem de mevcut durumdaki güç dengesinden ve goroseilerin pozisyonlarından bizimkilerin ölmemesi için tüm goroseilerin bir araya toplanması gerektiğini ve bunun önemli bir olayla olacağını bilmişim. Hem de bunun robot olabileceğini.

Şu an tek ümidim bu kaçış olayını sakız gibi uzatmaması ve 2-3 bölüme bitmesi. Yoksa güç dengeleri hala bozuk. Şuan tek bir gorosei bizim tayfaya yakın. Ama diğerleri de isterlerse hemen gelebilirler. Yani bizimkilerin hemen kaçması gerekiyorsa goroseileri tutacak bir güce yine ihtiyacımız var. Ve benim aklıma yine sadece robot geliyor. Ben robotun tek bir seferde hikayeden çıkacağını düşünmüyorum. Yoksa bu cidden çok kötü bir yazarlık olur. Oda bu robotu 1.5 yıldır gözümüze sokuyor. Sadece den den mushi saklama kabı olmak için koyulduğunu düşünmüyorum.


Zaten belki fark etmemiş olabilirsiniz(scan boktan) robot dövüşün olduğu gemilerin arasına düşüyor. Yani tomboy Vegapunk'un Sunny'nin iniş noktası dediği gemilerin arasına. Kısaca robot direk dövüşe dahil olacak. Robot goroseileri engellerken inşallah bizimkilerde kaçar. Yoksa egghead olayı iyice sıkmaya başladı.
 
Hayır birde sahnede diğer karakterler müthiş tespitler yapıyor sanki.. "D" olduklarını bildikleri karakterleri sayıklıyorlar karasakal da "hmm" diyor. :S
Öve öve bitirilemeyen garp kutsalların kasık kıllarına tadım yaparken adam gitti oharadan sonra mekana gidip üstüne devrim ordusu kurdu. Ben dragondan razıyım. Dünyanın en zekisi diye 20 yıldır pazarlanan adamın maskarılığından sonra…
 
öldükten 10 dakika sonra tüm dünyaya yayın yapmana imkan sağlayan bir mekanizma kurdun ama birileri yayını kesebilir diye düşünüp yedek bir plan yapmadın değil gelmiş geçmiş en büyük dahi? hayatının ilk 6 yılını sümük yiyerek geçiren ben bile akıl ederken bunu sen akıl edemedin değil mi?
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık