Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası

İspanya - Almanya Karşılaşması (19.00)


  • Kullanılan toplam oy
    74
Kenan oyun zekası yüksek bir oyuncu hücumu Mertens gibi oyunu yönlendirebilir diye forvet arkası seçtim ayrıca Barış Alper'i sol açıkta kesmek istemedim.
Enis Destan hava hakimiyeti yüksek kafa vuruşları iyi bir oyuncu ve hücumda istasyon olarak kullanılabilir.
Gürcistan ve Çek Cumhuriyeti'ne oyun hızı yavaş pas kalitesi tartışılır orta sahalar ile oynamam ama Portekiz maçına salih,kaan,ismail düşünülebilir.
Kenan oyun yönlendiren bir isim olmadı ki hiç. :/ Kenan'ın ortada oynadığı maçlarda bile ısı haritası sola kayma eğlimi gösteriyor. Barış Alper ise daha çok sağ açık oynayan bir isim. Sol açık ne alaka?

Kenan-Arda-Barış da yapılabilir gayet. Hem ortada hem de kanatta oyun aklı yüksek isim olur.


Arda Güler'in sezon boyu aldığı dakika 440dk nasıl maç temposu kaldıracak bu çocuk büyük soru işareti.
Kaldırır. Madrid antrenmanı yedi çocuk, hazırlık ve grup maçlarında kendisine gelir.
 
Gürcistan maçı özelinde.


Kerem, Barış Alper, Can Uzun sonradan girer.

Sağbek Barış Alper de olabilir. Ama Zeki Çelik olmamalı. En azına kadar şu ana kadar izlediğimiz Zeki hak etmiyor.

Portekiz maçında ise sol kanat Barış Alper olmalı.

Mert Günok formunda değil ama yine de Altay ve Uğurcan'dan formdadır. Doğan'a şans vereceğini sanmıyorum. Formda başka kaleciler de vardı ama çağrılmamışlar. Altay'ın çağrılmaması gerekirdi.
 
Barış Alper ise daha çok sağ açık oynayan bir isim. Sol açık ne alaka?
Galatasaray'ın bütün maçlarını izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki Barış Alper'in en iyi oynadığı mevki net sol açık. Kenan'ın sola kaydığı doğru ama forvet arkası oynayacak adam lazım. Arda Güler benchwarmer adama hocası güvenip ŞL'de 1dk bile süre vermemiş Ceballos'un bile oynadığı yerde kesik yemiş, büyük soru işareti var. Madrid markası gözümüzü boyuyor. Can Uzun istatistiklere bakıyorsun iyi, videoları hoş geliyor lakin bunları yaptığı lig Kenan Karaman'ın coşturduğu Bundesliga 2. Aktürkoğlu yahut Yazıcı da isteneni veremedi. Bana en iyi seçenek Kenan Yıldız geliyor.
 
Takım hazırlık maçlarında berbattı. Bir futbol klişesi olarak atanı ve tutanı iyi olmayan takımla başarı gelmez. Tecrübesiz ama forvette Semih denenmeli. Kalecilerden biri kova Uğurcan diğeri 35'lik Mert. Umarım hayal kırıklığına uğramayız.
 
Galatasaray'ın bütün maçlarını izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki Barış Alper'in en iyi oynadığı mevki net sol açık. Kenan'ın sola kaydığı doğru ama forvet arkası oynayacak adam lazım. Arda Güler benchwarmer adama hocası güvenip ŞL'de 1dk bile süre vermemiş Ceballos'un bile oynadığı yerde kesik yemiş, büyük soru işareti var. Madrid markası gözümüzü boyuyor. Can Uzun istatistiklere bakıyorsun iyi, videoları hoş geliyor lakin bunları yaptığı lig Kenan Karaman'ın coşturduğu Bundesliga 2. Aktürükoğlu yahut Yazıcı da isteneni veremedi. Bana en iyi seçenek Kenan Yıldız geliyor.
Kerem ve Yusuf oyunu hiç yönlendiremiyor zaten. Oyunu yönlendirmekten bahsediyordun, o zaman en iyi isim Arda, Kerem ve Yusuf'un adı bile geçmemeli oyun yönlendirecek adam gerekiyorsa. Ceballos diyorsun da, Ceballos sadece grup maçlarında oynadı, Arda da o zaman sakattı. Farklı kültüre alışma süreci yaşayan 18 yaşındaki çocuktu bir de... Kesik falan yemedi yani. Madrid göz boyamıyor. Durumları ve şartları doğru yorumlamak önemli sadece.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 13)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık