Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116: Çatışma

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 76 51.7%
  • Orta

    Kullanılan: 37 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Sandman diyorsa bir bildiği vardır hakisi herkesi aşacak diyor. :rolleyes:
Sandman kim köpek ya? Hiç bir değeri olmayan, odanın bilgisiz editörleri tarafından, üç beş kuruş kazanalım diye yazılan değersiz kitaplar bunlar. Zoro’da kral haki var diye “gıral hakisi de göçlüdür ha” yazmışlardır, Sanji’nin tekme p-up’ına bakarak “tekmeynen ünlü bir abey” demişlerdir. Zerre itibar etmeye gerek yok.
 
Sandman diyorsa bir bildiği vardır hakisi herkesi aşacak diyor. :rolleyes:
Seride haki kalmadı ki doğru dürüst. İstediği kadar yükseltsin. 5 tane moruk haki konseptini sakız gibi çiğnedi. Utanmasalar karşılıklı kralın hakisi salıp adaya dört mevsim yaşatacaklar. Adamlarda ölümsüzlük de var. Canları sıkılsa ada batırmaya ihtiyaçları da yok. Gir adaya iki dakikada katliam yarat çık. Ada batırma bu işin fantezisi.

Bu hikayenin aslını öğrenen Roger ve tayfası ya taş kalpli bir topluluk, dünyanın kaderini belirleyen hikayeye gülüp geçiyor ve kimseye anlatmıyor. Ya da kurtuluşun anahtarı kendilerinde değil. Muhtemel ki yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi Nika meyvesi çıkacaktır anahtar. Shanks'ın meyveyi neden gasp ettiğini de açıklar bu.

Roger kendi döneminde fazlasıyla güçlü bir karakter olarak dünyayı domine etti. Oyun sonunda baktı ki ana görevlerden alması gereken kilit eşya eksikliği var oyun bitmiyor. Save yapmadı, çocuk oynar New Game dedi devam etti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık