Bu kaydedin lazım olur diyen adam değil mi yav?
Bu nasıl bir kombinasyon![]()
İyi yapmış, giderken de farkını koymuş dwey. Çeviriyi troll yapması aşırı zevkliydi, op'a bakmayan ben bile gidip onun çevirilerini okuyordum yahu ajsndjsndajsnd Silinmesi ayrı, tepki gösterip permalanması apayrı bir olaymış.Mevzu Red'in dediği. Çeviriyi biraz troll yapmıştı. Silinince de neden sildin diye tepki gösterince banlandı.
Enteresan. Tepki derken küfür filan mi etti? Sadece tepkiden ban olsa benim 10 kere yemem lazım çünkü.Mevzu Red'in dediği. Çeviriyi biraz troll yapmıştı. Silinince de neden sildin diye tepki gösterince banlandı.
Küfür yoktu.Enteresan. Tepki derken küfür filan mi etti? Sadece tepkiden ban olsa benim 10 kere yemem lazım çünkü.
Fatih Altaylı oyunlardan anlıyor bu arada. Adam büyük ihtimalle grand strateji oyuncusu.
Bu nasıl bir kombinasyon![]()
Birisinin sınırsız banının yarısını üstlenmek istiyom, sınırsızın yarısı kaç ediyo tikşavBu kadar köklü üyeler seviyeyi çok aşmadığı sürece bu kadar ağır yaptırımlara maruz kalmamalı. Ki seviyeyi aşıp geri dönenleri de biliyoruz.