Yine görüşürüz bir telefona bakar xdAğız tadıyla dedikodu yapamadık ya kaçıp gitti zaten 2 saat durmadan.
Yine görüşürüz bir telefona bakar xdAğız tadıyla dedikodu yapamadık ya kaçıp gitti zaten 2 saat durmadan.
Bu aralar özel hayatım bayağı yoğun,vakit ayıramıyorum.Gerçek sebebini merak edersen de böyle.Bağımlılıktan kurtulmuş insan psikolojisi. Adına sevindim kardeşim
Tatlı bir telaşedir umarım cavo, kendine dikkat etBu aralar özel hayatım bayağı yoğun,vakit ayıramıyorum.Gerçek sebebini merak edersen de böyle.
Mesajı attıktan sonra açtığın kulübün o olduğunu hatırladım da bir ara kitap kulübü de açıldığı için belki üzerine alınırsın dedimBenim açtığım konu film kulübüydü. Ona çok hevesim kalmadı ama evet. :d
Mevzu ne öğrenildi mi? Niye ban yemiş :/Konuyla ilgili çok bir bilgim yok Datte.
Geçen gün metin ve spoiler konusundaki çevirisinde, yaptığı çeviriye kendi fikirlerini(komedi, Trol vesaire) de yazdığını biliyorum çünkü okumuştum mevzu oradan çıkmış olabilir.
Daha tartışmamızı bitirmemiştik dün. Eğer permalanmışsa bir devrin sonuna geldik demektir bu.
Yok daha bir açıklama.Mevzu ne öğrenildi mi? Niye ban yemiş :/
Bir devrin sonu mu bilmiyorum ama tüm mesajlarını sildirmeye kadar gidecek gibi, bekleyip görelim.Daha tartışmamızı bitirmemiştik dün. Eğer permalanmışsa bir devrin sonuna geldik demektir bu.
Büyük bir şey değilse umarım geri açılır. Yıllardır forumda olan biri ve bence foruma katkı da veriyorYok daha bir açıklama.
Şimdi kim fikrini seninle aynı fikirde olmamak için değiştirecek kekeBir devrin sonu mu bilmiyorum ama tüm mesajlarını sildirmeye kadar gidecek gibi, bekleyip görelim.
Bu arada tartışmanıza discord üzerinden devam edebilirsiniz, yazarsan dönecektir.