Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun ortadan kaybolması, süregelen plota dahil olmaması için bir araç olarak kullanıldı Lucci, bir rakip olamadı bu da zaten Zoro'yu övüp bir sayfada halletti deme sebebimiz.

Tabi ajandaları olanlar hikayelerini anlatırlar dinleriz.

Kral haki de kullanmış mesela dumanlı dumanlı xD
Sevmediğin karakter olsa araç olarak kullanıldı falan der miydin? :D Biz Lucci vs Luffy'de amaç uyanışın tanıtımı dedik onda bile Luffy gömüldü. Yoksa dediğin doğru Lucci arc'ın boş karakterlerinden biri.
 
Shanks önceki arc sonu Elbafa gidiyor ve Dorry ile Broggyi görüyoruz . Bu Luffynin ilk kez Nika olarak tüm dünyaya duyurulduğu bölümlerde . Devler Luffynin güneş tanrısı olduğunu öğreniyor . Shanks ise öncesinde Blackbeardi arıyor . Muhtemelen arayışı hala devam ediyordur . Bu arc ise Satürn ve Devon arasındaki konuşmada Teache özel biri vurgusu yapılıyor .

Devler Nika için Eggheade geliyor , Shanks ise yine tahminim One Piece için yola koyuluyor ve diğer taraftan Teachi arıyor .

Teach şu anda evrende Nika için en büyük sorun çünkü yami yami meyvesi meyve iptal etme özelliği sayesinde resmen antisi Nikanın .

Shanks bunu çok iyi bildiği için Nika ile karşılaşmasını istemediğinden Teachi kendi bitirmek zorunda . Bakalım ne olacak .

Bir diğer konu ise İmunun Teachin posterini yırtması . Oda Nikayı egale etmenin tek yolunun Teach olduğunun farkında bence
meyvesini iptal etsede luffy 3 haki türünde ustalaştığı için karasakalı yener. meyveye ihtiyacı yok karasakal için.
 
Kılıç karartmanın ne cazibesi ve manası kalıyor o zaman ? Bir numarası yok ki @sensey sen ne diyorsun bu işe kardeşim ? Mihawk ve Aramaki reyise itibar suikasti yapılmaya çalışılıyor şu an alooooo.
Adamın hassas damarına dokunuyorsun saymam bunu bak :D kararan kılıcı başkası kullanınca oluyor ama başkasının kendinden bir şey eklediği mi makbul olmuyor? Bence bu namlı kılıçları herkes kullanamıyor çünkü ilk kullanıcının iradesine yakın kişinin eline geçmesi lazım. Enma en güzel örneklerinden. Kitetsu kullanıcıları da belki bu yüzden ölüyordur?
 
Goroseiler acayip büyük, en küçükleri en büyük devler kadar var. Dev Nika'nın gelişi yakındır, İmu orijinal şapkayı getirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık