Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın hassas damarına dokunuyorsun saymam bunu bak :D kararan kılıcı başkası kullanınca oluyor ama başkasının kendinden bir şey eklediği mi makbul olmuyor? Bence bu namlı kılıçları herkes kullanamıyor çünkü ilk kullanıcının iradesine yakın kişinin eline geçmesi lazım. Enma en güzel örneklerinden. Kitetsu kullanıcıları da belki bu yüzden ölüyordur?
Sen bekle şimdi @sensey gelsin defterini dürecek :)

Kılıcın nasıl karardığını bilmeden bir şey demek zor ama önceki kullanıcıların etkisi varsa bu ne kadar kişinin kendi başarısı olur ? Yani bir bardak suyu 10 kişi dolduracak en son kullanıcı kendi katkısıyla suyu taşırınca aha kılıç karardı mı olacak ? Nahoş bir durum.

Sen bekle şimdi @sensey gelsin defterini dürecek :)

Kılıcın nasıl karardığını bilmeden bir şey demek zor ama önceki kullanıcıların etkisi varsa bu ne kadar kişinin kendi başarısı olur ? Yani bir bardak suyu 10 kişi dolduracak en son kullanıcı kendi katkısıyla suyu taşırınca aha kılıç karardı mı olacak ? Nahoş bir durum.
Aga ilk ben saldırmadığım sürece @sensey ile uğraşmayı gözüm kesmez. Defterim dürüldü sayıyorum o konuda :D adam bembeyaz kılıcın kara olduğuna inanıyor ben nasıl bir şey diyeyim ona. Adam benim kendi diyeceğim şeye inandığımdan daha kuvvetli inanıyor Aramaki'deki beyaz kılıcın karardığına :D

Kılıcı karartma olayına gelirsek karartma eşiği belki daha önemlidir oradan kotarırız mevzuyu.

cok da mantiksiz degil haki kullanmamasi bence. Zaten vucudu aninda yenilenecekse neden hakisini savunmaya harcasin ki? Enerjisini sadece saldiri icin harcamak gibi bir sansi var. Mars Labophase kalkanina direk kamikaze yapti, bence Oda 5’inin de olumsuz oldugunu, ya da sadece spesifik bir yontem ile oldurulebilecegini, gosteriyor. Bu adamlarin olumsuz olmasini gectim, seytan meyveleri mi yediler ya da hakilerinin bir limiti var mi bunlari bile bilmiyoruz.
haki basmak zor bir sey degil ki. Seri haki fiskiriyor zaten

Güç dengesi diye bişey kalmadı seride. Kizaru şamar oğlanı gibi dayak yiyo :D zoro saçma sapan lucciyle vs atıyo. Sen niye bi de zorodan dayak yiyon anlamak mümkün değil. 5 kadim gelmiş luffy tek başına mr.3 den dayak yemiş devlerle onları engelliyo. Seri torikoya bağlıyo gibi. Herkesin en korktuğu şey. 27 senede geçse olmuyo demek ki. One piece i one piece yapan o güç dengesiydi. Hadi şu adaları mı birleştircen naapcan bitsin gari.

Belki nasıl hasar vereceklerini bulacaklar!
Hocam o kadar uğraşmaya değmez.Adamlar sürekli yenileniyor gibi.Bizimkiler o sırrı çözünmeye kadar tayfanın içinden geçer Gorosei.Kizaru da ayaklanır bir iki bölüme.

Burada önemli olan Zoro’nun veya Sanji’nin saldırının gücü değil, adamların hasar almaması.Tayfanın yarısından fazlasının da çöp oğlu çöp olduğunu unutmamak gerekir.Misal benim gelecek bölümdeki en büyük korkum Mars’ın, Usopp’lara sataşması.

Beş kadimi aynı anda göstermek, Oda'nın asla yapmayacağı şey. O da hikayeden umudu kesmir, bir an önce bitsin kafasında.

Güç dengesi diye bişey kalmadı seride. Kizaru şamar oğlanı gibi dayak yiyo :D zoro saçma sapan lucciyle vs atıyo. Sen niye bi de zorodan dayak yiyon anlamak mümkün değil. 5 kadim gelmiş luffy tek başına mr.3 den dayak yemiş devlerle onları engelliyo. Seri torikoya bağlıyo gibi. Herkesin en korktuğu şey. 27 senede geçse olmuyo demek ki. One piece i one piece yapan o güç dengesiydi. Hadi şu adaları mı birleştircen naapcan bitsin gari.
Seri başından beri güç dengesi yok ki en başta croconun başı yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık