Seride en sevdiğim kılıç Hazan suyu gitti. Kötü oldu. Belki yamato geri getirip verir. Enmadan iyiydi.
Seride en sevdiğim kılıç Hazan suyu gitti. Kötü oldu. Belki yamato geri getirip verir. Enmadan iyiydi.
Kılıca en kibar tabirle eskort muamelesi yapan @Montana! Kılıç kucaktan kucağa mı gezdi demek istemektesin ? Heyyyy gidi. Ne adet kalmış ne töre..Kılıçların kararması devir daim ile oluyorsa eksi yazar. Yani o zamana kadar kullanan tüm kılıç ustalarının etkisi vardır, tek kişinin değil.
Kılıcın kararması zamanla olmuyor mu? Önceki kullanan kişiler de haki bastıysa pekala olabilir.Kılıca en kibar tabirle eskort muamelesi yapan @Montana! Kılıç kucaktan kucağa mı gezdi demek istemektesin ? Heyyyy gidi. Ne adet kalmış ne töre..
Jinbei Zoro'yu pek kaale almıyor diye yorumladım.
Kolsuz balığı bu seride kim ciddiye almış, en yakın kankasi arlong işte. :hdjfjJinbei Zoro'yu pek kaale almıyor diye yorumladım.
Emma biraz daha kalsa Oden'de kararacaktı. Zoro Reyiz yine hazıra kondu.Kılıcın kararması zamanla olmuyor mu? Önceki kullanan kişiler de haki bastıysa pekala olabilir.
2 yıl önce bile Shicbukai gücünde denilen adamı tek sayfada harcadı Zoro, biz yine lütfücülerden hikaye dinlemeye devam ediyoruzKolsuz balığı bu seride kim ciddiye almış, en yakın kankasi arlong işte. :hdjfj
Kılıç da sahibini seçti işte, koca wano da bir kişi boyun egdirememis. Kılıç karartma da çok abartılıyor. Kılıç belki de sahibinde kendini resetliyordur. Şu seride hattori hanzo tarzı kılıç yapan bir usta da görmedim ya içimde kaldı. Kimin hazır tanrı meyvesi varken bir hazır Kılıç'ın lafı mı olur. hsjfjfEmma biraz daha kalsa Oden'de kararacaktı. Zoro Reyiz yine hazıra kondu.