Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba Jüpiter yokai değil. Solucan da değil. Wyrm diye geçiyor. Mitolojide varmış. Yılan gibi bir şey. Hibrit hali fena çıkabilir. Muhtemelen hepsinin elementsel güçleri var.

Venüs buz.
Satürn zehir.
Jüpiter toprak.
Mars rüzgar.
Merkür ateş olabilir. Bana hastalık gibi geliyor.
 
Kullandığı kişiyi lanetleyen ve ölümüne sebep olan lanetli kılıçlar olduğu gibi bence lanetli şeytan meyveleri de var.

Eğer Gorosei'lerin iradeleri yetersiz olsaydı meyvelerin ruhu bu herifleri ele geçirip öldürecekti ama bu herifler gerçekten sağlam olduğu için meyvelerin iradesini kırıp kendileri yönetmeyi başarmışlar gibime geliyor.
Sabo'nun olayında olduğu gibi burada da ilk olarak silüet şeklinde ortaya çıkıp sonrasında gerçek şekillerini almalarının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.
 
Beyler bu adamların meyveler normal değil. Ya bunlar ilk meyve yiyen adamlar ya bu meyveler, meyvelerin orijinal hali ya da bu işte bi' i*nelik var. Ama sonuç olarak meyveler ya da elemanlar normal değil. Şeytani bir harç var bu meyvelerde.
Yokai oldukları için lanetli yaratıklar bunlar öyle anladım.Brook teknikleriyle dondurmasını cehennemden dönmüş olmasına bağlıyordu yani diriltme meyvesine.Nusjuro’nun da aynı şekilde Brook gibi keserek dondurması bununla alakalı diye düşünüyorum.Kısacası bu yaratıklar cehennemin kapısından çıkıp gelmiş şeytanlar yada şeytan meyve türleri bu şekilde daha bir özel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık