Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1110: Düşen Gezegenler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 130 70.7%
  • Orta

    Kullanılan: 41 22.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    184
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentim Goroseiler adaya gelince iki çift kelam ederler birbirlerine meydan okurlar dedim.Aksine hiçbiri konuşmadı direk icraata geçtiler Mars Labo katmanına girdi hasar almasına rağmen girdi yenilenme sağolsun, Nusjuro hemen pasifistalari pasif hale getirdi saldırmalarına bile izin vermeden, Jüpiter Luffy saldırdı ve yuttu.Merkury daha bişey yapmadı ama oda güçlüye benziyor.Saturn sanki içlerinde en küçük kalan sanırım boyutlara bakılırsa.

Ama en önemlisi hiçbirinin meyvesi yok gibi görünüyor hepsi İmunun sayesinde gibi yoksa hepsinin aynı anda yenilenme yetenegi olması mantık dışı.Yok öyle değilse tüm Zoanlara özgü bir iyileşme yeteneği var saymamiz lazım.Crocoboy uyanmış Zoanlarin çok hızlı iyileştiğinden bahsetmisti bu durum Goroseilerin bu yeteneği en üst seviyede kullandığını gösterir.Fakat bu şekilde olma ihtimali az gibi.

Bölüme bakınca bir amiral bu kadar adamın içinde küçük kaldı.Goroseiler devasa ,Droggy ve Broggy dev, yine Luffyde dev olma özelliği var

Luffy bu güne kadar hep bedenini büyüterek gear 3 saldırısi vs dev eli olma özelliği bugünlere için ipucu verir gibi.Bedeni büyütmesi normal bir davranış çünkü bu antik zoan meyvesinin normal hali zaten dev boyutu.Nikanin daha önceki ortaya çıkmış hali muhtemelen bir devdi.Marijoesteki şapka da bunu doğrular nitelikte.Asil önemlisi O soğuk mahzendeki Şapkayı bir gün Luffy başına taktiğinda neler olacağı , sonuçta bu şapkanın oluşturduğu tehlike büyük olmalı ki İmunun onun birileri tarafından bulunması engellemek için korunaklı şekilde saklaması olduğu kesin.Bu şapka direk Nika ile alakalı ve bu bize ilk gösterildiğinde daha Luffy Nika olmamışti.Dogal olarak bunu Luffy alsa nasıl takacak başına düşünmedik değil.Dev olma özelliği meyvenin doğal özelligi gibi görünüyor.





Sanji Marsi Labo katmanına gittiğini gördü sanırım oda oraya gidicek.İleredeki rakibi kimbilir belki odur.Baktim ateş çemberindeki numarasina baktım şimdi 4 numara gözüküyor.3 numara Merküry imiş Sanji nin kide 3 olsaydı eşlesme diye düşünmüştüm tutmadı.


Zoronun Luccinin saldırılarindaki rahat tavırları cok havalıydi.King gibi birini indiren biri için Luccinin zaten fazla dayanamasi lazımdı diye düşünüyorum.

Bölüm hızlı ilerliyor bu iyi haftaya arada yok neler olacak bakalım.Son olarak İmu oraya kendi gelme ihtimali az gibi ama Ana Alev makinası getirip adayı tamamen yok etme durumu olabilir mi göreceğiz
 
Son düzenleme:
5 kadimin tasarımını sevdim ben. Şahsen havalı durmalarından ziyade daha mitolojik figürlere benzemelerini tercih ederim. Keşke birde şunların karşısında ciddi Luffy olsaydı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık