O bu sırada başka bir grubun yanındaydı, o olamaz.
Önceden seraphimlere emir veriyordu, engelleri benim için kaldırın diye. Yani Saturn daha önceden adaya da gelmiş olabilir, ama haksini neden hissetmediler?
O bu sırada başka bir grubun yanındaydı, o olamaz.
O zakan Kuma seraphimidir onun gölgesine de benziyor.Önceden seraphimlere emir veriyordu, engelleri benim için kaldırın diye. Yani Saturn daha önceden adaya da gelmiş olabilir, ama haksini neden hissetmediler?
Ölürse Nika fanları bile Nika savunmaz diye tahmin ediyorum. Hani o kadar da kör ve vicdansız değillerdir herhalde.Bu iki dev ölürse üzülürüm.
Nika savunan ben görmedim, gerçi en son ben savunuyordum, artık Saitama neyse Nika'da odur diyeÖlürse Nika fanları bile Nika savunmaz diye tahmin ediyorum. Hani o kadar da kör ve vicdansız değillerdir herhalde.
Saturn yaptı bence onu.kendini ışınlama tekniği olabilir.belki kadimleri yanında toplama tekniği vardır.zaten geçen bölümde "sizi çağıracağım" diyordu.Işınlanabiliyorlar, geri geldiklere yere gidememeleri için herhangi bir sebep yok.
İki ucuklu tezekli değnek.ya kimse ölmeyecek.ya da devler ölecek.yeni bir muskaya hazırlıklı olmak lazım.Ölürse Nika fanları bile Nika savunmaz diye tahmin ediyorum. Hani o kadar da kör ve vicdansız değillerdir herhalde.
Haterı gibi görünsem de sevdiğim bir karaktermiş, Nika bunu fark etmemi sağladı.