Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Saturn'un sürekli savaş meydanlarında olup diğerlerinin neden Mery Geoise'de beklediğini bu bölümle birlikte öğrenmiş olduk.Bu sayıyla birlikte Gorosei'ler içinde öncü olarak Saturn'un gitmesinin temel sebebinin Saturn'un diğer Gorosei'leri savaş meydanına getirebilme özelliği.Yani Gorosei'ler önce Saturn'u gönderiyorlar ki önemli bir durumda kendileri de savaş meydanına gelebilsin.

Tahminen Saturn olmadan diğer Gorosei'ler bir yerden bir yere ışınlanamıyor.Eğer ki Saturn düşerse diğerleri Egghead'dan başka bir yere ışınlayamayacak.
O daha çok Satürn’ün bilim tanrısı olması ile ilgili gibi , Vegapunk Satürn’ün alanına giriyor . Hepsinin kendi alanı var .
 
Bu Gorosei'nin gücü karşısındaki kişinin hakisini ona yansıtmak/ rakibinin hakisini yine rakibin kendisi üzerinde kullanmak olabilir mi? Özelllikle Gorosei'de kral haki varsa böyle über bir kullanım olabilir mi? Bu adamların antika olmasından mütevellid(öyle düşünelim) belki böyle bir kullanım ortaya çıkar. OP'te her şey mümkün sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 86)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık