Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benziyorlar evet :D ama Skypia'dakiler bunlardı, Skypia'dakilerin yansıması/gölgesi olduğu ortaya çıktı



Thriller Bark sonrası gördüklerimiz bu/bunlar. Henüz ne olduğu açıklanmadı.

bu golgeler son zamanlarda benim aklima cok takilmaya basladi. Bazen dusunuyorum, acaba Florian Triangle’in geri kalaninda onemli bir sey (Laugh Tale, Road Poneglyph gibi) var ve bu yaratiklar korsanlarin yaklasmasini mi engelliyor? Ya da Im ile baglantilari var mi?
 
Law, adada olsa 50 defa yendiydi Lucciyi. Direkt Kroom açık komaya sokardı kediciği. Bm'nin kemiğini kıran Lucciyi tek hamlede öldürüp postunu yelek yapardı.
BM'nin en canavar yanı dıştan saldırıların kendisinde ciddi hasar bırakmaması idi ve Law'un, Kid'in desteğiyle ve Ope'nin uyanışının verdiği avantajla zırh mırh tanımayıp içten birkaç kez hasar vermesi, mükemmel bir olay ama son ana kadar tüm o saldırılarla bile BM kaybetmedi, cephanelik olmasa kaybetmeyecekti de. Law'un en büyük olayı bu saldırı avantajı. Yoksa o arcda Luffy tarafında diye verilen özel plot armor ve BM'nin kafaya attığı mal yumrukları yerinde Luffy'nin düşmanı olarak Law, Zoro'nun tek saldırısını doğrudan yese rahmetli olur. Shanks'ın tek attığı Kid'i de Law ile aynı klasmana sokmana bakılırsa Kid fanısın. Law yancısı Kid'in o savaşta en büyük olayı Law'a saldırıları için fırsat yaratması oldu, yoksa Kid'in saldırılarla BM yerinde durup saldırılara kafa atsa, BM'den önce Kid'in enerji biterdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık