Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Zoro,Sanji,Yonko,Amiral lobisi dinlemiyor sadece Nika Piece çiziyor da çiziyor. İğrenç bir şekilde Nika mastürbasyonuna doğru gidiyor seri.
Tayfayı ve tayfa birliğini o kadar unuttu ki bırak tayfanın her arc işlevsel bir hareket yapıp bir görev almasını standardı her arc 1 tayfa üyesinin önemli bir iş yapmasına düşürseydi bile razıydık (Brook'un WCI'da poneglifleri çalması gibi). Mesela bu arcta Franky çok ön planda olabilirdi. Daha kötüsü ne olabilir derken adam Nika vs. All'a doğru gidiyor. One Piece değil Sheet PieCe oldu seri.
 
@II. Invictus @Headhunter
Elimizde sınırı belli olmayan bir Nika var. Kaido ve Kizaru o sınırı aşamadı. Kaido %100 olsa aşabilir miydi bilmiyoruz. Gorosei şimdi üstün bir performans sergilerse ayrı saçma olacak. Nika zaten Satürn için zarar veremiyorum dedi. Seri kötü yerlere gidiyor.
Bu adamlar ölümsüzler ve normal yollarla ölmüyor olabilirler.Belki Dragon nasıl öldüreceğini biliyor olabileceği için adaya gelme olasılığı çok yüksek.
 
diğer kadimler de adaya gelecekse satürnün düşmeyeceği garantilenmiş oldu. bunlar heralde imun meyve yemiş oyuncakları, hayvanları falan çıkacak sonunda. ayrıca satürnün dövüşmeye devam etmesini ilginç buldum. adamın dövüş stili rakibi yorarak tüketmek galiba? bundan başka dövüş görmedim çünkü. umarım bölümün yarısı dinlemeye hazırlık falan gibi salak saçma şeylere ayrılmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık