Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido onlarca dövüşü ada taşırken yaptı.kınlardan tut süpernovalara Yamato’ya sonra luffye hep ada taşırken dövüştü bunlarla.Yamato bile söyledi adamın zayıfladığını.Ona rağmen Nika’yı bajrang gun kullanmaya zorladı kı luffy temassız haki kullanmasa eli gitmişti zaten.Kizaru yorgun bir Kaido’nun yaptığını yarısını yapamadığı gibi şimdide 2 vs 1 bile bir şey yapamıyor.
Nika şu an enerjisini fullemişken Kizaru saldırı almış haliyle savaşıyor. Şartlar yine eşit değil. Oda kafasına koymuş ama. Karşıda full WB bile olsa Nika yenecek. Deprem lastiğe işlemez zaten.
 
Kaido vs Nika ile Kizaru vs Nika neredeyse aynı:
- Nika gözlerini çıkartarak zarar gördüm takliti yapıyor.
- Kizaru'nun lazeri, Kaido'nun ateşi büyük bir etki yapmıyor.
- Kaido ve Kizaru lastik yapan saldırıdan yiyor.
- Kaido ve Kizaru kesik atan saldırı yapıyor.
- Nika saçma çizgi film atakları yapıyor.

Tüm dövüş yukarıda reis. Yazdıklarımdan fazla 2 savaşta birkaç olay vardır. Ben de isterdim dünyanın en güçlüsü Kaido Nika karşısında biraz dayansın ama son yumruğa kadar geçen birkaç dakikada ciddi bir dövüş yok. Nika ciddileşince tekini atıp geçiyor. İnsanların aklında müthiş G4 savaşı kaldı. Oda G4 savaşını kısıp Nika vs Kaido çizmeliydi.
Sen iyice trolle bağlamışsın be reis... Kizaru dayak yedikçe nasıl savunacağını şaşırdın.Slayt videosu atıp ama 5 dakika dövüştülerden devam...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık