Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum bu konu taa doffy sezonunda işlendi adamlar meyve arıyor diye. Hop Absolum adada diyorsunda adaya absolum kendi mi geldi zorla esir alınıp mı getirildi meyvesi alınmak için net bir bilgi yokken sen kesin gibi konuşuyorsun ki absolum moriaya o kadar sadıkken(ki moria aramaya çıkıp intikam peşinde koşuyorsa bu ikisi birbirine çok sadık ve sağlam arkadaş anlamına gelir bu) absolum neden karasakalın adasına tek başına gitsin...
Var mı agam başka bahaneniz?
 
Shnaks pek planlı değil ya... 20 sene boş takılıp 2 yonko düşünce One Piece peşine düşüyor. Bir de t

Hocam diyorum sana hatırlamıyorsan aç oku bölümleri öyle cevap ver. Rastgele cevap atıyorsun. :D
Moria Absalom ve Teach’i aramaya geliyor adaya. Devon Absalom kılığında karşısına çıkıyor. Moria diyor ki Teach korsanları korkunç yetenek avcılarıdır. Senin gücünde herkesin isteyeceği türden bir güç diyor. Belli yani özellikle bu meyve gücünü istemişler Shiryu için. Moria’nım bu sözü bunun üzerine ve seride tek meyve avcıları Teach korsanları. Hancock meyvesi içinde adaya geliyorlar. Mera mera için Dressrosa’ya geliyorlar. Adamlara yetenek avcıları demişler. Sen hala meyveler önüne düşüyor diyorsun. :hhh:
Aynen bak yukarıda sayfayı attım bakar bakar gülersin.
 
Shanksta durum farklı gibi . Herif tam Nika uyanınca harekete geçti . Luffy Katakuriyi yendikten sonra 5. İmparator denildiğinde henüz erken diyordu , ne zaman ki posterde Nika formu görüldü hadi Beckman one pieceyi alalım tribine girdi . Muhtemelen çok şey biliyor kayıp yüzyıl ile ilgili . Nika olmadan bazı şeylerin olamayacağını da biliyordur .

Ama Teachi kovalayıp yakalayamaması fiyasko . Kavgada milleti görünce tutmayın beni diyen tipler gibi . İşine gelince 20 km’den haki salan adam Teachi niyeyse bulamıyor .
Onu diyen Teach di
 
Var mı agam başka bahaneniz?
Absolum konusunda onaylanmış çeviriyse haklısın ben burayı hatırlamamış unutmuşum vs. Ama asıl konu bb ve tayfasının meyve avcılığı yıllar önce işlenmiş belirtilmiş bir konu. Meyve peşinde koşup tayfayı güçlendirmeleri zaten belirtilmiş işlenmişken o meyve kucaklarına düştü bu meyve ellerine geldi yorumun yanlış değil mi sence? Ki karasakal bir meyve için senelerce plan yapıp bulmaya çalışmış bulunca almış sonucu ne olursa olsun demiş.bit karakterken. Tayfasına eklemek istediği meyveler için aman boşver bize ne fenk gelirse onu alırız mı demiş demek istiyorsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık