Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal reenkarnasyon geçirmiş ya da zamanda geriye gitmiş olabilir mi? Sanki olabilecek olayları genel hattıyla biliyor ve ona göre davranıyor gibi geliyor. Ama Luffy gibi değişkenler olduğundan her şey onun bildiği gibi gitmiyor. Atıyorum İmpel Down'ın basıldığını biliyordur ama bu sefer Luffy geldiğinden Magellan hızlıca işini bitirmek için direk saldıracağını bilmiyordur. Ya da reenkarnasyon serilerini okuyanlar bilir. Ana karakter eski hayatında zirvede bulunan bazı kişileri(atıyorum simyada 1 numara olan bir kişiyi) bu hayatında henüz potansiyelini göstermeden bulur ve grubuna katar. Serinin bazı bölümlerini tekrar okurken bazen böyle bir izlenim veriyor bana.
 
E biz boşuna mı vazgeçtik bu sevdadan? Ortada karakter kalmadı. Ancak Lucci dövüşü manga içerisinde öyle abartıldığı kadar uzun sürmedi. Bölüm sayısı çok olduğu için öyle hissettiriyor. Muhtemelen son vuruşa Jinbe şahit olacaktır diye tahmin ediyorum. Aksi takdirde oraya Jinbe'yi göndermesi için mantık kuramadım.
Zoro'nun zaman atlaması sonrası işlenişinden ben de memnun değilim. Dediğin gibi olması muhtemel ama bir ihtimal Jinbe'de dövüşe katılır ve ikiye bir savaşırlarsa vay Zoro'nun haline.
 
Zoro en azından güç olarak (Bu arc için geçerli tabi yoksa wanoda yaptıkları belli adamın) beklentiyi karşılamadı.Sanji denen onursuz herif hem karakter hem de güç olarak sınıfta kaldı
 
Zoro h.haki kullanmadan sağ kol seviyesi olarak görülecek bir adam ile eşit dövüşüyor. Şahsen bu benim beklemediğim bir durum.Sanji ise Lucci seviyesinin üstü bir adamı anca seri sonu yenebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık