Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ile alakası yok. Teach'in WB'nin meyveyi çaldığında herkes için saçmalık yerine büyük merak unsuru oldu. Burada dinamik değiştiren bir şey yok. Seriye eklenen bir gizem unsuru var. Teach'in meyve çalması okuyucular için bir saçmalık unsuru değil hala bir merak unsuru.

Ama sen gelip 1000 bölümü geçmiş seride lastik meyvesini bir anda Hito Hito No Mi güneş tanrısı Nika diye söylersen bu serinin dinamiklerini değiştirir ki öncesinde bir çok done var retcon olduğuna dair. Ne hikmetse Wano'da Nika gözükünce herkesin Nika'dan haberi oldu. Ne hikmetse herkes biliyormuş Nika'yı daha Luffy macerasına başlamadan. Vegapunk bile geçen bölümde söylüyor yüzyıllardır insanlar kendisini bekliyor diye.
Bakış açısı değilim. Seride o raddeye kadar bunun ipucu verilmedi.
 
ya tartışmanın alemi ne, teach de en az luffy kadar boktan bir karakter. fazla zaman bulamadığı için ve fazla fanı olmadığı için göze batmıyor. ayrıca mc değil bişi değil, yan karakterlerden biri.
 
Tamam güldük eğlendik şimdi gerçek spoiler'ı verin.

Oda bu kadar olay çizmez bir bölüme en az 4 bölüm çıkması lazım burdan. Gorosei uçup Katerina'nın ayağına düşmesiyle bölümün bitmesi gerek. Yada Sanji Kizaru'yu durdurur bölüm biter.
 
Teach canını dişine takıp güçlenmeye çalışırken Shanks bu adamı bir hükümete, bir WB'ye ispiyonluyor. İstiyor ki Big Mom ve Kaido gibi Teach'in fişini de başkaları çeksin.
Sen böyle anlatınca Shanks'ın Joy Boy'un önünde engel olabilecek en büyük rakibi Teach'in biletini kesmek için akıllıca davrandığı fikrine kapıldım.
 
Jinbei statlar ve bilgilendirme;
-Atk:2758(rakip luffye kinliyse +1000atk kazanır , ırkçı insanlara karşı+2000atk)
-Spd:-50(karaya vurmuş balık etkisi)
-Def:Bilinmiyor gerekirse kendini her arc feda ediyor(sözde)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık