Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 43 71.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 17 28.3%

  • Kullanılan toplam oy
    60
Yani çok da hanedanı için her zaman, her koşulda en iyisini düşünen biri değil, ya da çok üst düzey zeka ve öngörüye sahip biri değil, ortalama üstü, o kadar.
Yani insan sonuçta her zaman kusursuz kararlar veremez ama tyrion da daenrysin yanındayken baya kötü bir performans gösterdi. Tywin haklıymışta diyebiliriz 🤗
 
Evet artı olarak bu da var diyebiliriz. Sonuçta şekil takıntısı ve karısının ölümünden hiçbir suçu olmamasına rağmen masum çocuğunu sorumlu tutmak gibi köylüce bir anlayışla ailesinin geleceği olabilecek bir çocuğu dışlıyor.
Şu an tywin gibi bir adam olduğunu düşün soğuk ve kalbini her şeye kapatmışsın ama bir kişi hariç o da deliler gibi aşık olduğun eşin. Herkesten çok sevdiğin kişi ve doğum sırasında ölüyor ve sana ork bebeği bırakıyor. Bu orka o kadar da sempati duyabilir misin bilemem ama herkes duyamaz
 
Aslında tam olarak öyle değil. Tyrion'u sevmeyenler sıralı liste: Tywin Cersei. Bu kadar. Bunun dışında Tyrion Aslında Lannister ailesinin geneli tarafından saygı duyulan bir isim ya da en azından nötrler. Hatta Tywin ölünce Tywin'in kızkardeşi Genna şimdi ne yapacağız başsız kaldık demiş, Jaime bir oğul bıraktı deyince de Genna Tywin'in oğlu sen değil Tyrion'du demişti :D.
Bunu atacaktım ben de tam. Fanlar nedense Tyrion'un bir Targ çıkmasını bekliyorlar, ama kesinlikle bir Lannister.

"Jaime," she said, tugging on his ear, "sweetling, I have known you since you were a babe at Joanna's breast. You smile like Gerion and fight like Tyg, and there's some of Kevan in you, else you would not wear that cloak . . . but Tyrion is Tywin's son, not you. I said so once to your father's face, and he would not speak to me for half a year. Men are such thundering great fools. Even the sort who come along once in a thousand years."

Tyrion aile arasında genel olarak seviliyor; Myrcella ve Tommen, Gerion desek Jaime ve Tyrion'un favori amcaları, Tygett yine soğuk görünümüne rağmen önemsiyordu. Eşi yaşasa belki Tywin'in davranışları farklı olurdu, ama Tyrion'un asla hakkını vermedi maalesef.
 
Yönetim, hüküm sürmek v.b konular için konuşursam.
Fantastik eserler moral açısından yüksek karakterleri
Gerçek dünyada ise pragmatik insanları
Tercih ederim.

O yüzden safımız belli.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık