Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölümün başında denizci erler yakalayın emri aldıkları adamı yerde tosun gibi yatarken görüp bön bön bakıyorlar. ya tamam ateş etsen bile geri sekecek ama bir dene değil mi. diğer deniz taşı kelepçeleri var olduğu halde hemen atıp kullanmıyor da ger sayım yapalım diyor. oldu bir de sorun bari sizin için sorun olur mu sayın imparator diye! kuma ve bonney yere düşecekler. satürn gerçekten ilginç bir çar. dolu mu boş mu anlamadım. elinden emir vermekten başka hiçbir şey gelmiyor mu? ne zamandır uyanış formunda yorulmuyor da yetenek de kullanmıyor. garip.
sonraki sayfalarda px ler gene el değiştiriyor. bu bonneynin emrindekilerin içinde arcın başındaki polis kuma da var mı acaba? bizimkiler bonney nin üstüne atlamasa demekki 40-50 bölüm tasarruf edecektik. bonney bunları kontrol edebildiğini öğrenecek işler hızlanacaktı. sonra vegapunk ölüyor. açıkçası bu kısımda afalladım. şimdi uydular adadan çıkamıyorlar, vegapunk ise öldü. biz buradan vegapunk vesilesiyle franky, sanji, usop, nami, chopper power up alır, biraz da bilgileniriz diye düşünmüştük. tek söyleyebildiği meyvelerin arzularla yaratılmış olduğu oldu. bunları hala istiyorsa önceki bölümde de söylediğim gibi cesarı taşıdıkları gibi koz olarak yorku yanlarına alacaklar. çünkü biliyoruz ki bu seride bu karakter adada bombardıman altında ölmez. aksine kurtarılabilir. satürn ve kizaru adaya ve enerji reaktörü ve punk kayıtlarına sahip olabilir. ama bizim tayfa giderken üç anahtarın üçünü de arkasında bırakmaz. tek hareketle ikinizi birden bitireceğim diyen kizaru... diyecek laf bulamıyorum. adam şu hareketiyle kendini sildirdi resmen. üzerine çizik atıldı. son sayfada ise devler güzel bir giriş yapıyor. şu oda keşke boyutlandırmayı ayarlayabilseydi. iki dev gemiden daha büyük gibi görünüyor.
 
Kendileri için niye efsane olsun, varlığını biliyorlar zaten. Meyvesini bile değiştirmişler hatta.

Sen ortak zeminde buluştulabilecek biri değilsin, o yüzden tartışmanın anlamı yok
Gorosei hakkında ne biliyoruz ki? Ben daha sonradan ölümsüzleştirildiklerini düşünüyorum. Im zamanında yaşamış biri JoyBoy, 800 yıllık süreçte bu Gorosei ölümsüzleştirildi bence. Im ile direkt bağlantıları olduğundan bu tarz efsaneleri bilmeleri gayet doğal. Neyse, sen de ortak zeminde buluşacak bir çar değilsin, saçmaysa saçma kardeşim, bir milyon kere demeye gerek yok. Sana göre saçmaysa, bırak öyle kalsın. Her şey mantık çerçevesine oturtuldu da bir eksik bu kaldı sanki. Diğer şeyler kadar mantıklı, bazı açıklar var ve bunlar da rahatlıkla doldurulabilir. İlerleyen bölümlerde de kendince bir kılıf bulacak zaten Oda, ben bile burada kılıf uydurabiliyorsam, serinin yazarı da rahatlıkla bulur. Bu meseleyi ısrarla her bölüm gündeme getirmek saçmalık. Daha bir kaç bölüm önce şeytan meyveler tamamen hayal ürünü bir şekilde meydana geliyor denmişti, bu gibi açıklamalar varken, en büyük tutarsızlık Luffy’nin meyvesi mi oluyor?
 

Seride kaç kez Amiraller ile İmparatorları yenmen gerek denildi korsanlar kralı olmak için. Bir nevi Amiraller ile İmparatorlar aynı kefeye koyuluyor. Top Tier bunlardır. Sağ Kollar bunların seviyesine hiç yaklaşamayacak adamlar. İstediğin kadar kıvır.
Shanks'ın Haki'yle korkudan altına ettirdiği amiraller mi? Red filminin hikayesini yazan da Oda'ydı, orada da Shanks'ın Haki salmasıyla amiraller aradaki güç farkını anlayıp geri basıyordu. Bir git Allah aşkına halen Yonkou'larla amiralleri eşit görüyorsun. Yonkou>filo amirali>=amiral>=YC1 denklem bu. Konu Kaido'ysa Yonkou>>amiral olur.

YC1'ler bu lige yaklaşamazmış bak hele ya. Beckman tam da o ligin içinde olan biri. Katakuri ve Marco da uzak değil. Zoro ve Sanji de bu seviyelere iki tık uzaklıkta. Sen YC1'leri King gibi kapasitesiz mi sandın?

Ne Kuzan'dan ne de Kizaru'dan Haki adına çok bir şey görmedik. Daha bir de bunlardan Haoshoku Haki bekliyorsunuz. Bir ihtimal çıkarsa Sakazuki de çıkar.
 
Olmamış şeyi olmuş gibi söylüyorsun. Argümanların o kadar vasat ki tartışmaya bile değmez. Boşuna efor kaybı.
Senin yorumlarına cevap vermek efor kaybı. Mangayı okusaydın Shanks’ın hakisiyle Aramaki’yi dumur ettiğini görürdün. İyice zihnin bulanmış, hangi seriyi okuyorsan söyle de o seriden uzak duralım.

Amiral lobisi forumun yeni Zoro lobisidir, tek fark daha beterler. Zoro fanlarının bile sınırları vardı, bunlarda o da yok.
 
Big Mom'u uyanışlarıyla yenen Law ve Kid'e amiral seviye biçtiniz, YC1'leri tokatlar dediniz. Shanks tek attı geçti halen amirali rahat tokatlayamaz diyorsun. Kid'e tek attıysa amirale de bir buçuk atsın hadi seni mi kıralım.
o zaman senin mantığına göre shanks 1 slash kizaruya, 1 slash aramaki'ye, 1 slash fujitora'ya, 1 slash'te akainu'ya, 1 slash'te sengoku'ya, 5-6 slash'te tüm amiralleri tokatlıyor ve tüm denizci sistemi çöküyor. iyi kafaymış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık