Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbe niye Kizaru'nun yanına gitmemiş ? Hani ölmek için yer arıyordu? Amma kolpacı çıktı bu balık.
Yanlış hatırlamıyorsam jimbeinin kaptanını da kizaru tokatlayıp kaptanını öldürmemişmiydi. Jimbei daha ne için ölmeyi bekliyor acaba. Yaşlılıktan mı hastalıktan mı. 🤣🤣🤣nasılsa balığım işte 3 saniye önce ne dediğimi unutyor sanarlar ayağına yatıyor sanırım
 
Anlatsınlar, efsane diyoruz zaten. Hepsi Nika’yı görmelerine rağmen inanamıyorlar. Masal gibi bir şey Nika onlar için. Tıpkı JoyBoy’un da masal olması gibi. Görmeseler efsane olarak inanmaya devam edecekler.

Beş Kadim mevzusunu, uyanışın asla Luffy’de vaki olmayacağını düşünmelerine bağlayabilir. Kendileri için bile efsane değil mi bu Nika? Im hariç bire bir karşılaşan da olmamıştır 1000 yıldır.
Kendileri için niye efsane olsun, varlığını biliyorlar zaten. Meyvesini bile değiştirmişler hatta.

Sen ortak zeminde buluştulabilecek biri değilsin, o yüzden tartışmanın anlamı yok
 
Reis 1000 yıldır piyasada yok, sadece seçilmiş kişide uyandı işte meyve. O yüzden kimsenin umrumda değil. Kimsenin bilmemesi de normal. Milletin hedefi dragon falan, nika’yı Im’den başka bilen yok.
dünyanın geleceğine karar veren adamlar kendi emirleriyle ismini değiştirdikleri meyveyi bir zahmet 800 yıl içinde arayıp bulup, güvenli bir yerde saklasaymış. madem bu kadar önemliymiş. doffy bile merayı hemen bulup bulduruyor. yok who's gibi her seferinde bulunduktan sonra başına bir şey geliyorsa yiyen adam güçsüzken yakalat kurtul. gerçekten lastik meyvesi ve inatçılık özelliğiyile luffy çok güzel joyboy olacaktı. kimse de bu ne yav diyemeceyekti. bence gerçekten meyvenin adı ve türünün değişmesi çok talihsiz bir karardı. ne meyveye bir şey kattı ne hikayeye. meyve hala zoan özellikleri göstermiyor, biz hala luffynin en başından beklenen kişi olduğunu biliyoruz. bu nika hikayelerini joy boyun iradei olarak okusaydık keşke.
 
Devlerin ağababalarını Big Mom aşağılayıcı bir şekilde katletti. Big Mom'ın saltanatına son veren Kaptan Kid bunların memleketine geldiğinde ise, bu devler hürmet göstermek şöyle dursun saldırdılar Kid'e, gemisini batırdılar; hem de ağır yaralı haldeyken, hem de tayfası teslim olmuşken. Devlerden dost olmaz, olsa olsa post olur, vesselam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık