Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks Wi-Fi haki mesafesini hesaplamış Egghead - Elbaf arasını 100 km mesafeden çekmeyince devleri göndermiş . Elçiye zeval olmaz Elbafta partiye davettir bu .
 
Seriyi çıkaran kim Oda, Halen yazmaya devam eden kişi kim yine Oda. Yazar- çizer adam demişki böyle kurgulamış. kurgu da one piece evreninde bir hata var mı geçmişle aşırı çelişen bir şey. Şu an yok. 1100 küsür sayı çizip hikayede kurgusal hata yapmıyor şu an için benim için gayet ideal. Bu konuda Bleach de aşırı derece iyi bir anime-manga idi. Naruto serisi en kötüsüydü. Çok büyük mantık hataları vardı finalde. Olur olmaz bir şey denemez şu an için yoktu diyebilirim.
Nika geçmişle çelişmiyor mu ?
 
E şimdi komuta boney’e geçtiğine göre Satürn’ü barışseverler yok edecek. Zeka küpü vegapunk bi işe yaradı sonunda.
İyi de Satürn'e bir şey olmuyor ki! Franky'nin, Radical Beam saldırısında vücudunda kocaman delik açıldı ama bir şey olmadı. Hatta Buster Call başlatın biz Kizaru'yla burada kalacağız diyor herifin gücüne olan inancı tam.
 
Olay Katakuri savaşındaki gibi olsa dediğinde haklısın birisi yediği darbeden dolayı yerde ötekinin neden yerde olduğunu hepimiz biliyoruz arc uzasın diye.Ama kazanan Kizaru nasıl oluyor? Sizin mantığınıza göre vurmamasına rağmen kalkmasından dolayı ee aynı şey Sentomaru tarafında var adam vurmadı ona rağmen kalktı hemde arada çok büyük seviye farkı vardı.Ee sen bi tarafa öyle bi tarafa böyle diyorsun nasıl olacak bu iş.Arctaki savaşlar zaten ciddi savaşların olmayacağı yönündeydi geçiş arcı gibi ne amiral aradan çıkartılır ne bişey.Daha işlerini bitirmeyeceği çok belli amirallerin.
Herkes bu dövüşü bir vs olarak ele alıyor.Bu bir vs olarak ele alınıyorsa ben genel olarak bakıyorum. Kizaru yendi olayın işin abartısı ve dalgası ama Luffy Kizaru ile dalga geçti. Çok rahat üstünlük kurdu olayı da saçmalık. Sentomaru olayı ise daha farklı. Kizaru Sentomaruyu saf dışı bırakıyor. Denizciler yakalıyor yenildikten sonra. Uyanıp uyanmama olayı değil burada. Yenildiği resmedilmiş.

Kizaru ve Luffy'de aynı anda yatışa geçiyor. Luffy son yumruğu attı diye yenmiş sayılmıyor. Luffy'nin hali Kaido'dan 2.kez yenildiği sırayla aynı. Tekrar ayağa kalkabilmek için başkalarının ya da bir şeyin yardımına ihtiyaç duyuyor. Kizaru ise biraz soluklanıp kalkıyor ve savaşmaya devam ediyor. Yemek yemese mesela Luffy tekrar dövüşe nasıl katılacaktı ? Ne kadar beklemesi gerekecekti ayağa kalkabilmek için. Kim güçlü kim güçsüz tartışması yapmıyorum ben sonuçta ama hani bir tarafa yendi diyebileceksek bu Kizaru'ya daha fazla ağır basar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık