Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizciler hakkındaki asağıdaki yoruma katılıyorum.



Bu arada gemiyi batıran ve Egghead A gidecek olan aşağıdakiler olabilir mi acaba.Hazir Neo-MADS kurdular kapak hikayesinde.Kendilerinin Sanji ve Luffy e borçlu hissetmeleri de olabilir yardıma gitme durumu.

Devrimciler olmasını daha çok isterdim gerçi.

Neo-Mads olduğunu sanmıyorum, onlar önce Queen'i alırlar gibi geliyor.
 
Kaido söyle güçlü, kizaru tek yedi, kizaru ve kaido g5 performansları falan bana bunlar bana biraz boş muhabbet gibi geliyor. Atlama ipine dönmüş, en az 4 tur üzerinden atlanmış bir karakter var ortada. Başka bir karaktere benzer bir muamele çekilene kadar kimse ile kıyaslamam. Buna isterseniz kötü yazarlık deyin, isterseniz başka bir şey bu serinin yazarı Oda ise kendi yorumumuz değil onun çizdiklerine bakmamız gerekiyor. Ben kaido gibi muamele göreceğime kizaru gibi tek yemeyi hatta lucci gibi tek yemeyi tercih ederim.
 
Son düzenleme:
Kuro zamanı için güzel karakterdi ama herhangi bir amirale değişmem. Lucci bile sıktı insanları Kuro dönse çoğunluk ne alaka der. Seride önemli yeri olan biri değil.
luccinin altyapi hikayesi kuroyu 5e katlar ondan vazgecmiyor. Cunku anlatmadi tam olarak

Ve sadece luffy fanlarini sıkmış goruluyor redditte lucci fani cok.

Lucci cp tarafindan cocukken kacirilan ve luffy yuzunden kutsal muhafiz olamadigini soylenen cok fazla teori donen karakter.

Beni en cok sıkan surekli savasin ortasinda 5555 kere yemek yiyip canlanan bir karakterin olmasi ve tum op karakterlerinin su sacma olaya trene bakar gibi bakmasi
 
Goroseilerin meyve kullanıcıları üzerinde baskı yaratan bir güçleri olabilir. Belki de amiralleri bu özellikleriyle kafadan bağlıyor olabilirler. Fakat görünen kadarıyla ortaya bir karakter koymaları açısından Fujitora ve Kuzan çok farklı noktadalar ve bu yönleriyle diğer amirallerden ayrılıyorlar. Bu iki adamı taktir etmek lazım. Kalan amiraller, Sengoku ve Garp da dahil leş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık