Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek hayatta yaşamış en büyük sosyopatlar bile hiç olmazsa çocuklarına sevgi besler. Kaido denen karakterde o bile yok.
 
G5i sevmediğim için o zamanlar dikkatli okumamıştım. Bu konuda fanlar ikiye ayrılmış diye düşünüyordum. Çünkü ölmedi diyenlerde vardı. Fakat dün bir göz gezdirdim o bölümleri. Artık inkar edilemez. Luffy gerçekten ölmüş. Hem Luffy'nin kendisi " Nasıl hala hayattayım. " demesiyle hem Marco'nun " O hala yaşıyor. " demesiyle hem de Nami ve Toki'nin " Yaşaman gerekiyordu zaten Luffy hala yaşıyor " demesiyle aslında öldüğünü dile getirtmiş. Sanji, Hyo, Law, Kid'de birden Luffy'i geri hissedince yaşıyor olmasına tepki gösteriyorlar.

Ciddi dövüşseler Kizaru, Luffy'i bu hale getiremezdi bence de.
Luffy’i bu hale getirmedi zaten. Kurgu kurbanı oldu karakter. Hasar almadı ama boş boş yerde yatıyor meyve enerji muhabbetiyle.
 
Derinliği güç kıstası sanıyorlar yahu.
İnsanlar sevdiği karakterlere bazı şeyleri konduramıyor. Kuma fbsinde gördüğümüz Satürn = Oden fbsinde gördüğümüz Kaido. Adam en son Luffy’i yıktığında ağzı sulanarak önce gözlerini mi oysam vs. diye cinayet planı yapıyordu. Hakkını yemeyim sadece düşerken gösterilen fbde bir iki insani yan gördük oda iki panel falan. Onun dışında full hainlik, full şerefsizlik yaparak ömrü geçmiş. Düz kötü, bir özelliği yok.
 
Nasıl bir algıdır bu ya. En üstün iki saldırısından biri demişsin. Öncesinde en üstün diyordun, ada boyutundaki yumruk yorumlarından sonra en üstün ikiden biri olmuş. Yerde 1 dakika kaldı diyordun, 32 saniyeye düşürmüşsün. Kaidou’nun yediği saldırılar, Kizaru’nun yediği o saldırıdan çok daha güçlüdür ve hiç biri Kaidou’yu yerde dakikalarca baygın bırakmadı. Bu basit, tek saldırı ise Kizaru’yu dakikalarca komaya soktu.

Kizaru tek yedikten sonra gerçekleşen olaylar silsilesi;

- Adaya Saturn gelir.
- Saturn herkese şov yapar, ayar verir.
- Kizaru’ya laf sokar.
Milleti dövmeye koyulur.
- Bonney tarafından zarar görür.
- Bonney’i yakalar ve dakikalarca hesap sorar, konuşur, babasından bahseder, geçmişinden söz eder, böylece belki de 1 saate yakın vakit geçer, o sırada herkesi dondurmuştur.
- Luffy yerde yemek yer, enerji doldurur, keyif çatar.
- Adaya, Marijois’ten Kuma gelir, denizcilerin içinden geçer, infaz edilmek üzere olan Bonney’i kurtarır.
- Saturn Kuma’dan yumruk yer.
- Saturn Sanji ve Franky’den ayar yer.
- En azından yarım saat sonra Kizaru sonunda komadan uyanır ve Franky’e hamle yapar.

Kizaru tek bir basit yumrukla yarım saate yakın bir süreçte yerde baygın kalmış, Kaidou’nun yediği onlarca saldırıyı yeseydi, onlarca saldırıyı yemeyi bırak, ikinci saldırıya perti çıkarmış. Oda boşuna meyve enerjisi bitti ayağına Luffy’i yere sermedi, eğer bir iki saldırıya daha izin verseydi, Kizaru’ya rahmet okuyorduk şimdi.
Lel. Bonney kimseye geçmişi anlatmıyor o Flashback başladığında zaman donuyor.
 
bi önceki bölüm dostlarını öldürmek istemeyen kizaru şimdi Kuma ve bonneye saldırıyor.Bu bile ne kadar şerefsiz biri olduğunu gösteriyor.Hem şerefsiz hem tutarsız.
 
amiralleri iyi yazılmış karakterler olarak niteleyebilmemiz için kutsal ejderlerin nasıl varlıklar olduklarını bilmelerine rağmen neden hâlâ onlara hizmet ettikleri açıklanmalı ve okuyucuların büyük çoğunluğu ikna edilmeli.

yemişim kizaru'nun duygusal çelişkilerini. öyle sırtına adalet yazılı palto giymekle olmuyor o işler. satürn; adalet, eşitlik ve özgürlük gibi kavramlara düşman. insanlar onun gözünde hamamböceğinden farksız ve kizaru da satürn'ün emirlerine sorgusuz sualsiz uyuyor.

belki fujitora hariç tutulabilir bundan ama an itibarıyla amiraller=wg'nin bekçi köpekleri. çok güçlüler evet ama iyi yazılmış karakterler diyebilir miyiz amiraller için? an itibarıyla hayır. sokak röportajlarında, vardır devletin bir bildiği diyen dayılardan farksızlar benim gözümde.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık