Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Genel seviye ortalaması (2 yıl önce)
Sağ kol < Mihawk < Amiral

Genel seviye ortalaması (şimdi)
Amiral < Mihawk=Akainu < Yonkou

Zamanla Akainu'da h.haki çıkmaması, Mihawk'ın Garling ve Gandi'den daha güçlü çıkması,IM'in soyundan olma olasılığı gibi durumlardan genel seviyesi yükselecek muhtemelen.
 
İşlenmeyi bekleyen son lord . Bu karakter fazla ilgi çekecek ve gücüyle beklentileri karşılayacak . Serinin ilk bölümlerinde ilginç bir şekilde Luffy - Shanks ilişkisi gibi serinin ikinci adamıyla bir ilişki kuruldu . Sandaldan sayesinde yer değiştirip gemiye çıktı . Zoroyu bir çakıyla yendi . O zaman için bile aşırı güçlü çizildi ki o bölümlerde Luffynin dövüş gücü ve rakiplerin bize resmedilişini gördük .

E.oda ilk mesajını Shanksın haki ile deniz canavarını korkutmasıyla verdi . Biz çok sonradan bunun haki olduğunu anladık .
Mihawkın hiç yara izi olmaması ve çakıyı bile aşırı ustaca kullanması bence diğer mesajdı . Mihawk için kılıç zarif kullanılmadığı sürece güçlü olamaz görüşü .
one piece oyunun da Mihawkın tüm saldırıları kılıcı ile bloklayabileceği gösterilmiş . Bunun gibi bir durum mangada da geçebilir . Mihawk yoru ile her türlü meyve saldırısı dahil saldırıyı bloklayabilir ( Zoronun üç kılıcının tam orta noktasını çakının ucu ile yakayalıp durdurması ) çok ince bir nokta .

Mihawkın bir diğer özelliği Şahin gözleri . Bu onun diğer karakterlerde olmayan ayrı bir gözlem gücü sahibi olduğu anlamına gelebilir . Kriegin adamları ona baktığımızda ölüm gördük demesi ve Luffynin marinefordda Mihawkın gözlerine bakınca kolunun kesileceğini anlaması gibi .

Bir diğer konu kılıçta çentik olmasının kılıç ustası için utanç olması ve haki ile her kılıcın kara kılıç olabileceği . Mihawk çok ender bir kılıç taşıyor ve onu çok ustaca kullanıyor . Üstüne gelişmiş zırh hakisiyle kesemeyeceği şey yok gibi . Zoronun picaya sözü ‘’ hakim yettiği sürece 9 dağ ve 8 denizde herşeyi kesebilirim ‘

Ayrıca Mihawkın eskiden denizci avcısı olması mevzusu ve Lordluğu düşer düşmez Yonkou dediğimiz adamların ödülüne eş değer ödül verilmesi . Bunun altında da bir şey olduğu bariz . Rastgele verilmiş bir ödül değil . Bu adam tek başına varlığı ile ve eski denizci avcısı ünvanıyla hükümet için Yonkouya eş değer bir tehdit oluşturuyor demek .

Tüm bunlara bakınca sahne sırası Mihawka gelince süpriz şeyler görebiliriz .
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık