Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Attığım video sana değildi. Sana bir paranın bir diğer yüzünü gösterdim. Şunu diyebilirim. Bu nesil, eski nesilin sadece dijitale taşınmış hali. Bu çocuklar haklarını savunamadıkları için ve kendilerinin bir kimlik arayışında oldukları için "İtthatçı, SJW, Sağcı, Soldu" gibi akımlarda kendilerini yer edinmeye çalışıyorlar. Senle şu konuda hemfikirim. Jahrein ve kitlesi cidden ilerde etrafı daha da zorbalayacak ve pek de rasyonel değiller. Jahrein ne diyorsa onu tekrarlıyorlar. Ancak şunu derim. Siyaseten Jahrein'in doğru noktaları var ve ben ona katılırım. Kişi samimi ise.

Fikir konusuna gelirsek; zamanında pirom pirom diyenler şu an en azılı Piro düşmanı ve alaycısı oldu. Sence bu kişiler Jahrein'den sonra fikir değiştirdi diye yok mu sayacaz ? İşin sonunda Piromuz yenildi. Ki ben ona oy vermek zorunda kaldım. Neden ? Bu ülke bir düzlüğe girsin diye. Ancak teminatı ne sen ne ben olabilirim.
 
Attığım video sana değildi. Sana bir paranın bir diğer yüzünü gösterdim. Şunu diyebilirim. Bu nesil, eski nesilin sadece dijitale taşınmış hali. Bu çocuklar haklarını savunamadıkları için ve kendilerinin bir kimlik arayışında oldukları için "İtthatçı, SJW, Sağcı, Soldu" gibi akımlarda kendilerini yer edinmeye çalışıyorlar. Senle şu konuda hemfikirim. Jahrein ve kitlesi cidden ilerde etrafı daha da zorbalayacak ve pek de rasyonel değiller ve Jahrein ne diyorsa onu tekrarlıyorlar. Ancak şunu derim. Siyaseten Jahrein'in doğru noktaları var ve ben ona katılırım. Kişi samimi ise.
Paranın diğer yüzü ne? Eski nesil, yeni nesil ne alaka? Şüşkodan bahsediyoruz şu an. :/

Çıkarımların da hatalı bu arada. Yeni nesil ile kimlik arayışıyla ilgisi yok. Kendisine şu an ittihatçı diyen editçi kitlenin eşekliğiyle alakalı bir durum. O solcu dediğin çocuklardan tut, ülkücü çocuklara kadar hepsi ittihatçılık oynayan editçi tayfadan daha örgütlüler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık