Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggyi bu forumda çok savundum da Kaido ile çarpıştığı gücünü bilmiyoruz maalesef. alacağı ödül önemli. Güçten düşmüş göbeği salmış haliyle Jinbei'ye yakın ödül alırsa zirvesini Jinbei üstüne yazarım
Abi adamı garp arı kovanını dağıtırken bile göstermemeyi tercih etti kaçtı ama kaçtığını bile göstermedi.Hop bir egghead dışına çıkıp moriayı aynı ödülle crossa bile dahil edebildiğini gösterirse şaşırmam.Buggy i bile öyle böyle yonkou yaptı moriaya hala savaş lordları açısından üvey evlat muamelesi ben başka görmedim psikolojik bunalımla bu kadar gücü düşen kişi.Bu arada moria yazacakken buggy yazmışşın galiba resmen hakaret 😂
 
Caribo bana trol karakter geliyor o yüzden hep bahsettiği “o kişi” patron buggy olabilir. Hem ikisi de Luffy ye bilendi hem buggynin yanındakiler saf kötü karakter değil. Üçü beraber tayfanın tarafında savaşsalar pek kimse yadırgamaz. O yüzden o tarafa biraz bilgi sızıntısı lazım.


Bu yorumunu okurken dedim ki Satürn’ü Luffy tek indirmeyecekse heralde Bonney be Luffy star gun gibi iki yandan Satürn’ü yumruklar. Hala hayal edebiliyorum. Güzel olurdu.

Tekdi ama bu sefer rakibi tarafından beslendi. O yüzden aslında bu sayılmıyor. Tek ve başkası tarafından beslenme yardımı yapılmadan savaşmaktan behsesdiyor.

Bu mevzu ilginç bir yere gidiyor. Satürn neden meyve yemeden yetenek kazanmak istiyor? Ne ara Bonneyi görüp denek haline getirdi? Sanıyorum karasakalın biryerlerden öğrendiği bilgiyi keşfetmeye çalışıyorlar. O durumda karasakal bunu nereden öğrendi? Çuvallamaya çok müsait konular.
bence genede suya karşı zaafları vardır. Şey gibi düşünüyorum; meyvenin ruhu en kısa sürede meyveden çıkıp yiyen kişiyle buluşmak istiyor. O yüzden ilk ısırık meyvenin neresinden olursa olsun yetenek kazanılıyor. Şırıngayı meyveye geçiriyorlar, ruh aha işte çıkış yolu diye içine girip dolaylı yoldan buluşuyor. Benim görüşüm meyveyi fiziksel olarak yiyip yememesi önemsiz.
2 içinden ruh çıkınca zaten meyveden daha başkasına hayır gelmiyordu. Aslında yeni bilgi değil.
Satürn’ün amacı meyve çoğaltma gibi bir şey olabilir. Yaş meyvesini bebeklere vererek, çocuklardan oluşan bir ordu yapmayı amaçlamıştır. Ama meyveyi yemeden gücü verse bile sonrasında meyve işlevsiz hale gelmiş. Ben böyle anladım.
 
Bu arada büyük ihtimalle Kuma’nın kolye hediyesi, bilincini tetikleyecek bir anahtar çıkacak. Bonney’i koruyan bir tılsım. Peki Bonney bunu Kuma’nın anılarında neden görmedi diyeceksiniz. Bence Kuma bilinçli şekilde kendi hafızasından bu kolye anısını sildi. Böylece kendi bile hatırlamayacaktı.
 
Luffy Kizaru’yu yıkmak için şu duruma düştüyse Akainu bu Luffy’i net yener emin ol. Luffy’nin kondisyon geliştirmesi lazım.
Aslında Luffy'nin kondisyon eksiği yoktur sadece meyvenin handikabı sorun çıkarıyor. Gear 5 formuna girmeden savaşırsa Akainu'yu her türlü alır. Kaido ile base haliyle bayağı bir mücadele edebildi. Base haliyle bile Kaido'nun hibrid formundaki hızına ayak uydurabiliyordu. Zaten Kaido gibi bir azmanla kapışmasının en iyi yanı Luffy'ye çok sağlam antrenman oldu. Kaido gibi derisi hasar almayan birine karşı yaptığı mücadelesi sonrası Luffy çok farklı bir seviyeye ulaştı. Tek sıkıntı Nika meyvesinin Luffy'yi tüketmesi.


Şu yumrukları Akainu'ya oturtsa ayağa kalkacak dermanı kalmaz. Burada demir blokları yumrukluyordu. Bundan sonra Kaido ile kapışmaya başladı orada çok daha güçlü saldırılar yapmayı öğrendi. Seri sonu rakibi İmu olacak birini şu saatten sonra amiraller kesmez. Belki Akainu ve Kuzan Yonkou'lara daha yakın bir güçte oldukları için belki Luffy'yi bir süre eğlendirebilirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık