Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O o anki sıralama zaten. Şu an zaten Şiçilik diye bir şey yok. O karakterlerin şu anki sıralaması;

Mihawk, Law, Dofy, Kuma, Hancock, Buggy şeklinde. Law 2. sıraya geçmiş sadece.
Ben hancock dof ve mihawkin kral haki dolayısı ile ayrıldığını düşünüyorum.

Mihawk-Law-Wewil
Tek meyve karasakal-Dof-Hancock
Kuma-Croc-Jimbei
Moria
Buggy

Gibi bir sıralama var bence. Üstte ve soldakiler daha önde gözümde
 
Yav olsun olmasın demiyor kimsede aga bu enerji afedersin bi luffy demi bitiyor ? Ve kaido da olsun katakuride olsun bu kadar hızlı bitmedi baya savaştı şimdi bakıyon kıcı kırık lucci ile başa baş dövüştü ulan sen yonkou oldun artık lucci kim... Hadi amiral de bile bu kadar kısa sürmesi de saçma. Ah ulan ah shanks gelecek şimdi 1km den hakiyi salacak yargı dağıtacak ama nerdeee.
Law’da da bitiyor @Trafalgar Law
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dragon Devrimci lideri değil de ülkemizdeki bazı kadın aktivistler gibi takılıyor.

Çok şey yapıp hiç bir şey yapmıyor. Sürekli konuşuyor....

Ah be Dragon...
 
Kuma şuana kadar işlenen en güçlü shichi olur mu sizce(mihawk dışında)

Hancock ve Dofu önde görüyordum siz ne düşünüyorsunuz
Bende buna inanıyordum. Şuan law net 2. Dir ama
Ben önceden Hancock'u potansiyel olarak baya güçlü görüyordum ama.. Luffyle bir ilişkisi olur diye düşünüyordum shshsh Oda Lordlara baya seviye atlattı en yüksek ödülü olan sağ kollardan fazla ödül dağıttı bir kısmına.. Dofun potansiyel ortağı 1,9 aldığına göre.. Doflamingo'da hapisten çıksa benzer bir ödül alırdı. Lordların güncel durumu / zirve dönemlerini ele alırsak.

1. Marshall D. Teach
2. Dracule Mihawk
3. Trafalgar Law
4. Edward Weevil
5. Donquixote Doflamingo
6. Bartholomew Kuma
7. Sir Crocodile
8. Boa Hancock
9. Jinbei
10. Gecko Moriah
11. Buggy
 
Caribou bizimkilere bilendiyse yardım etmez bence onun bu adadaki rolü adaya gelen karasalin gemisiyle adadan tuymek olur.

Zaten pluton ve posedon gibi önemli bilgileri birilerine söylemek için bekliyor.Buda karasakal korsanlarindan başkası değildir bence
Caribo bana trol karakter geliyor o yüzden hep bahsettiği “o kişi” patron buggy olabilir. Hem ikisi de Luffy ye bilendi hem buggynin yanındakiler saf kötü karakter değil. Üçü beraber tayfanın tarafında savaşsalar pek kimse yadırgamaz. O yüzden o tarafa biraz bilgi sızıntısı lazım.

Şimdi iki soru var aklımda. Birincisi bonney, luffy'nin nika olduğunu anlarsa kendi gücü tavan yapıp nika seviyesine mi çıkacak?
İkincisi, haftaya yumruk kısmından mi devam eder yoksa hikaye başka yerlere kayar ve yumruk sonraya mı kalır? Ne bileyim Zoro lucci falan...
Bu yorumunu okurken dedim ki Satürn’ü Luffy tek indirmeyecekse heralde Bonney be Luffy star gun gibi iki yandan Satürn’ü yumruklar. Hala hayal edebiliyorum. Güzel olurdu.
Katakuri ile dövüştü ve kazanmasını bildi tek başına. Gerekirse meyve gücünü sınırlar Haki ağırlıklı dövüşür yine de kaybetmez.
Tekdi ama bu sefer rakibi tarafından beslendi. O yüzden aslında bu sayılmıyor. Tek ve başkası tarafından beslenme yardımı yapılmadan savaşmaktan behsesdiyor.
Satürn, şeytan meyvesini yemeğe gerek kalmadan insana yetenek kazandırır mı sorusunun deneyini yapmış. Deney başarılı olmuş ama şeytan meyvesi işlevsiz hale gelmiş. Burada 2 soru aklıma geldi:

1- Şeytan meyvesi yemeden şeytan meyvesi güçleri elde edilebiliyorsa bu şekilde yetenek kazanan kişinin suya karşı herhangi bir dezavantajı oluyor mu ?

2- Şeytan meyvesinin işlevsiz hale gelmesi demek şeytan meyvesi bir daha kullanılamaz mı demek ?

Eğer durum buysa bu şekilde yetenek kazandırma olayı dezavantajlı olur. Bu dezavantaja rağmen bu deneylere devam etmişlerse bunun mantıklı ve avantajlı bir noktasının olması lazım ?
Bu mevzu ilginç bir yere gidiyor. Satürn neden meyve yemeden yetenek kazanmak istiyor? Ne ara Bonneyi görüp denek haline getirdi? Sanıyorum karasakalın biryerlerden öğrendiği bilgiyi keşfetmeye çalışıyorlar. O durumda karasakal bunu nereden öğrendi? Çuvallamaya çok müsait konular.
bence genede suya karşı zaafları vardır. Şey gibi düşünüyorum; meyvenin ruhu en kısa sürede meyveden çıkıp yiyen kişiyle buluşmak istiyor. O yüzden ilk ısırık meyvenin neresinden olursa olsun yetenek kazanılıyor. Şırıngayı meyveye geçiriyorlar, ruh aha işte çıkış yolu diye içine girip dolaylı yoldan buluşuyor. Benim görüşüm meyveyi fiziksel olarak yiyip yememesi önemsiz.
2 içinden ruh çıkınca zaten meyveden daha başkasına hayır gelmiyordu. Aslında yeni bilgi değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık