Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103: Çok Özür Dilerim, Babacığım...

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 147 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 27 14.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 7.9%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı şey değil asla, arada fark var. Yonkou>amiral net, bazılarıyla bu fark Yonkou>>amiral bazılarıyla bu fark Yonkou>>>amiral. Tek istisna Buggy bir tek orada amiral>>>>>>>>Yonkou, gerçi Buggy bu şansla amiral bile tokatlasa şaşırmam bu saatten sonra.
Luffy Kizaru’yu yıkmak için şu duruma düştüyse Akainu bu Luffy’i net yener emin ol. Luffy’nin kondisyon geliştirmesi lazım.
 
Bu arada Satürn’ün orijinal hali iyide meyveli tasarımı çok dandik . Kahverengi sakal ile benziyor o kadar özensiz geliyor bana .

Yalnız son 3 sayfa insanı üzüyor . Nika mısın her ne haltsan bir olaya dahil olsan bari . Oysa Luffy olsa böyle mi olurdu , şimdiye Booneyin önüne geçip Satürn’e sinirli bir bakış atarak “ sen benle muhattap ol moruk “ diyerek dövüşü başlatmıştı
 
Son düzenleme:
haftaya bölüm var mı aga kuma satürü tutarsa shucikai sisteminde kraldır :D mihanwk lider sonra kuma
Zoro çok güçlü. Lucciyi hemen aradan çıkaracak. Kizaru vs zoro olacak. Satürn vs nika. Yazın kenara.
Zoro öldü diyolar asdadasda o değilde ben seride zoro nerde diye sormuştum o kadar vs yi unutmuşum valla :hhh:
 
Son düzenleme:
Egghead sonrası Zoro'nun kral haki bildiği görülecek ve ödülü artacak. Reis bir anda dünyada ses getirecek. Zaten hocası da eskiden dragonun sağ koluydu. Bu da ortaya çıkacak bakın görün.
 
Oda Luffy'e bir sınırlama getirmese akacak gidecek ama nedense sürekli bir haki bitmesi, meyve yan etkisi falan gibi durumlar oluyor.
Yav olsun olmasın demiyor kimsede aga bu enerji bi luffy demi bitiyor ? Ve kaido da olsun katakuride olsun bu kadar hızlı bitmedi baya savaştı şimdi bakıyon kıcı kırık lucci ile başa baş dövüştü ulan sen yonkou oldun artık lucci kim... Hadi amiral de bile bu kadar kısa sürmesi de saçma. Ah ulan ah shanks gelecek şimdi 1km den hakiyi salacak yargı dağıtacak ama nerdeee.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık