Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Şunu bir soruştur. Ram 24 GB. İşlemcisi de bayağı iyi gözüküyor.
Ya bilen birine daha sordum ben olsam param olsa şunu alırdım diyor. Ama fiyat uçmuş yani. yine de 20 bin farka değer mi?
 
Ya bilen birine daha sordum ben olsam param olsa şunu alırdım diyor. Ama fiyat uçmuş yani. yine de 20 bin farka değer mi?
Ben de bunu diyordum bayağı iyi bir pc 16gb ramli olanı daha uygun sonradan ram ekleme fiyatını hesaba katıp buna da bakabilirsin
 
Bu arada Monster servisi için 1-2 bir şey yazmak istiyorum. 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yoktu garanti bittikten 2-3 gün sonra şarj sorunum oldu. Soket ile alakalı(%99 benden kaynaklı.) Neyse servise gönderdim kargo gidiş geliş ücretini onlar ödüyor. Bakımı yapıldı sorun çözüldü tek kuruş para harcamadan cihaz elime geçti. Zaten ömür boyu bakım olayı da var. 1 kere gönderdim ama şu an için çok memnun kaldım.
 
Hangisi daha yavaşsa onu al Luffy düver diye yazdığın zaman ekran biraz kassın ki bizde o arada düşünüp cevap verebilelim.:ehe: Asus daha iyi marka diye biliyorum ama servislerini araştır ısınma problemlerini araştır bence öyle al o kadar parayı veriyorsan boşa gitmesin.
 
İyi bari 12 GB ekran kartına çıkmışsın. Bu kadar para verip 8 GB ekran kartında kalmak bana garip geliyordu şahsen, topla masaüstü 12 GB ekran kartı koy diyordum ne yalan söyleyeyim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık