Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değiliz gardaşım onlar 40 kere aynı yalanı tekrar etse gerçek olur mu?

Mesele basit. Eleştirenin derdi belli. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Ben sana laf sallamadım, Datte yanlış yönlendirme yaptı. Ben Dragon dışında bir karakter olsa da gömerdim, sevdiğim karakter olsa bu kadar aktif görmezdim ama ara sıra gelip kafa bulurdum.
 
Nesi beklenmeyecek bir tepki Garp'ı harcama şekli kepazelikti. Yeni neslin önünü açacağım diye o adadakilerin alayını gömecek adama çektiği tarife yaptığı en büyük mallıklardan biriydi. Oldu bittiye getiriyor gereksiz şeyleri uzatıp en gerekli anda özet geçiyor. Anca hater tatmin edecek senaryolar bunlar.
Ben şahsen Garp’ın performansını beğenmiştim. Amiral ve tonla adamın olduğu senaryoda, böğrüne kılıç yemesine rağmen şovunu yapıp amacına ulaşmıştı. Öldüğünü de sanmıyorum. Daha da uzatılabilirdi ama kısa ve öz şekilde çizdi geçti. Teach uğruna daha çok kişiyi harcayacaktır Oda, ileride Shanks harcanırsa da şaşırmam.
 
325 çay capsi yapmış başka bir Dragoncu yok. Monti resmen ayaküstü lalo tarifesi çekiyor sana, yemek yakışmaz.
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda orası ayrı. Dragon’a eleştiriler çoğunlukla farazi ve kendi tuttukları karakterlerle kıyaslamalarından kaynaklı olduğundan aslı yok. Kizaru'nun çayını herkes gördü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık