Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1102 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz komutanları da kurtarırız yeri gelince de senin dediğinin dragonla zerre misal alakası yok zira herif devrim adına da hiçbir halt yemiyor. Bu saydığımız isimler olmasa ortada yaprak kımıldamıyor devrim adına. Yetmiyor üstüne bir de zarar veriyor. O da yetmiyor eğer meselesi davasıysa kumayı yollayana kadar madem güvenlik zaafı var git çök veganın tepesine, böyle fırsat bulmuşsun ne demeye böyle bir gerzeklik yapıyorsun diye de sorarlar çakma ejdere.
Ginny oyun oynamaya girmedi ve en ağır şekilde bedel de ödedi. Bu karaktere burada gerizekalı demek çok da makul bir karşılık olmasa gerek. Pek de dolu atmıyorsun be luke :(
Kurtarmazsın merak etme.Devrim adına bi halt yemiyor demen senin uydurman he buna katılırım en azından yapıp yapmadığına dair deliller yok ama organizasyon devam ettiğine göre yine orada tıkanıyorsunuz ama neye yarar zaten kabul etmiyorsunuz.Yahu Dragona gavat bile dediniz ki alakası bile yokken gerizekalı denince ayağa kalkıyorsunuz.
 
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama okuyucu olarak herhangi bir aksiyon görememek, Dragon'a olan saygıyı ister istemez düşürdü. Kuma'yı denizci karargahına, direk Vegapunk'un ayağına gönderecek kadar mantıksız bir eylem yaptıktan sonra Dragon hangi adımı atarsa atsın okuycu tarafından taşlanacak diye düşünüyorum. Şahsen, Dragon için çok sert eleştirilerim var ve hepsinin arkasındayım. E. Oda tarafından Dragon işlenmeye başlayınca arkadasındaki meseleyi öğrenip belki fikrimiz değişecektir ama o zamana kadar Dragon beklentimi karşılayamayan bir karakter olarak kalacaktır. Onun haricinde yorumlarına kesinlikle katılıyorum. Garp ve Luffy gibi mal değil ama keşke mal olsaydı dediğim sahneler olmuyor değil. 😂😂
Kızını iyileştirmek istiyordu, adam da Vegapunk’ı söyledi. Şu an Bonney yaşıyorsa, Dragon’un da katkısı büyüktür.
 
Hele kendi gemisinde, kardeşim dediği adamın dünyaya gelen çocuğu ve tüm halkı soykırıma uğrarken. Liman babalığı yapan adam onun bardak kırıldı!! Pardon yanlış konu :oops:
Geç haberi oldu erken olsaydı da umrumda olmazdı. Herkesi kurtarmakla mı uğraşıcaz bir de, kimi istersek onu kurtarırız korsanız biz hayır kurumu mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık